Kolmessa kuukaudessa koettua

Lilou's Crush

Meidän Monniska on tänään tasan kolme kuukautta! Tuntuu, että hää ois ollut meillä ihan aina, näin tosin taisin tuumata jo kolmen viikon kohdalla. Nyt ihan pikku-pikkuvauvavaiheen etsikkoaika on ohi, ja Monniska paljastanut todellisen karvansa. Ja mikä hurmaava, hyväntuulinen ja helppohoitoinen karva se onkaan. Tyytyväisempää tyttölasta en voisi toivoa!

Kolmessa kuukaudessa Monninen on entänyt jo kaikenmoista. Merkityksellisimpinä seikkoina mm.

  • ollut eka kertaa yökylässä (oli kamala yö, kumpikaan meistä ei nukkunut sitten just yhtään...toivottavasti ensi kerralla menee paremmin...)
  • oppinut nauraa käkättämään käheästi
  • juuri menneellä viikolla löytänyt kätensä. Tarkemmin käsivartensa. Se on sitten hie-no! Sitä tuijotetaan pitkiä toveja.
  • kierähtänyt massulta selälleen, ja kovasti koettanut punnertaa vastakkaiseen suuntaan.
  • saanut lisänimen "Nöö", joka vastaa äännettä, jolla hän osoittaa palvelussa ilmenneet epäkohdat
  • juonut eka kerran pullosta, ja tokaa kertaa ei sitten yrityksestä huolimatta tullutkaan, pakastimen kautta käynyt ambrosia ei liene hänen makunystyröidensä suosiossa
  • rakastua kypärämyssyyn. Tässäpä ainoa tietämäni lapsi, joka tykkää kyseisen vaatekappaleen pukemisesta (otantani ei kylläkään ole kovin laaja)
  • tavannut useampia ikäisiään poikaystäväkandidaatteja ja sielunsiskoja
  • tutustunut työelämään toimistolla peräti kolmen tunnin ajan, ja suoriutunut siitä mitä parhaimmalla käytöksellä

Seuraavat kuukaudet tuovat tullessaan ainakin lisää yökyläilyä, sukujuhlia, ensimmäisen passin ja  kenties matkan Tallinnaan. Kaikenlaista jännittävää siis.

Noin muuten Monniskan leppoisassa elämässä parasta on tällä hetkellä isosisko, pienet sammakot -laulu ja mainitsinko jo oman käsivarren? No, ansaitsee se toisenkin maininnan, niitä kun on kaksi kappalettakin.  

Kommentit

Kao Kao

Ihana <3

Mun kummipoika 6 kk on oppinut nousemaan tukea vasten. Alas hän ei sitten osaakaan tulla vaan itkee pelästyneenä et apua mä oon jumissa! Hellyyttävä kaveri <3

Hertta
Lilou's Crush

Voi toista :) Ja meillä on itseasiassa pari päivää sitten käynyt sellainenkin hassu juttu, että tyttö kääntyy aina sängyllä massulleen, mutta ei sitten oikein tajua, että voisi kellahtaa takaisinkin myös näin päin. Tänäaamuna viimeksi hirveällä ähräyksellä väärinpäin, ja siinä sitä sitten napotettiin pää pystyssä ja ihmeteltiin :)

Hertta
Lilou's Crush

ja mulle sun kommentista <3 kivaa päivää aurinkoinen!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ihana Monniska, olipas kiva lukea, miten hienosti teillä sujuu! :)

Meillä tuli 3 kk täyteen toissapäivänä. Meidänkin vauva on onneksi paljon helppohoitoisempi kuin esikoinen oli, muuten olisin entistä enemmän helisemässä täällä, kun tuo vanhempi lapsi on hivenen haastava tapaus tämänhetkisessä uhmassaan. Vielä kun päästäisiin vauvan iltaraivareista eroon niin kaikki olisi vauvarintamalla vallan mainiosti :)

Heh, meidän pikkuinen vihaa kypärämyssyä, mutta se taitaakin tosiaan olla yleisempää kuin tuo myssyn rakastaminen :) ja viime viikolla löytyneet jalat ovat aiheuttaneet sekä suurta riemua että pohjatonta hämmästystä. Ensimmäinen kunnon nauru saatiin juurikin noiden jalkojen ansiosta, siihen mennessä oli tullut vain hiukan laimeampia hekotteluja.

Hertta
Lilou's Crush

Tää on niin hauskaa kun meidän pienet on syntyneet niin perätysten! Hassua miten silloin tuntui, että Monnen ei synny vissiin i-k-i-n-ä kun teille jo tuli vauva :D Ei olisi pitänyt toivoa vauhtia, kun sitä sitten riitti liikamiin... Meillä muuten oli vähän kanssa iltaraivarin tynkää hetki sitten (enkä siis todellakaan sano että teillä sama syy tai ette olisi jo kokeilleet, mutta varmuuden vuoksi kerron :) niin todettiin, että se on ihan vain väsymystä. Että VIELÄ aiemmin pitäisi laittaa nukkumaan. Hällä on tapana siis ottaa sellaisia ihan lyhyitä unosia illalla useita, ja pysyy tyytyväisenä, ja sitten simahtaa vasta puolen yön jälkeen niille ihan oikeille unille. Merkillinen heppu!

Jeps, meidän esikoinen samoin vihasi kypärää yli kaiken. Tää tyyppi pistää simmut kiinni, jos on uniaika, ja nauttii täyden palvelun pukemisesta vaunuihin (WHAT!?). Meillä on muuten jalat vielä hukassa, sätkyttelee kyllä hirveästi, mutta ei vielä löytyneet näköpiiriin :)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mekin ollaan ajateltu, että kyseessä täytyy olla väsymys, mutta me ei tajuta, että mikä olisi se sopiva hetki laittaa vauva nukkumaan: ollaan kokeiltu jo vaikka mitä (hiukan väsyneenä, ei yhtään väsyneenä, pirteänä, tosi väsyneenä...) ja aina sen täytyy saada raivota 5 - 20 minuuttia ennen kuin se nukahtaa. Ja tämä siis vain yöunille mentäessä, päivisin se nukahtaa tyytyväinen hymy huulillaan vaunuihin. 

Outoja tyyppejä nämä pikkuiset :)

Hertta
Lilou's Crush

Kunnon geimit nukkumattia vastaan siis :) Meillä paras hetki on eka haukotus, siitä vaipanvaihto, yökkärit, pesut jne, mutta se yleensä tulee kun itse on juuri saanut iltateen eteensä... Tiätty :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Täältä löytyy kaksi tyyppiä jotka kanssa rakastaa kypärämyssyä, tai siis tarkemmin sanottuna kun se puetaan tai riisutaan. Muuten se onkin vähän epäilyttävä kapine. Samoin hekotuskohtaus iskee kun puetaan tai riisutaan bodya :D

Hertta
Lilou's Crush

Hei mahtavaa, tervetuloa kypärätyyppien vähäiseen joukkoon :D Ihan outoa! Meillä tuo eka inhosi myös pään yli vedettäviä bodyjä (hence the kietaisubodysuositus) mutta tää ei oo moksiskaan. Joudun siis syömään suosituksiani. Terkkusia paljon sinne, me lähtään nyt neuvolaan hakemaan kolmen rokotuksen coktail, että nää rauhalliset ajat taisi toviksi loppua tähän...

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Toivotaan että Monninen kuuluu myös "ei paljoo haittaa rokotukset"-kerhoon :)

Hertta
Lilou's Crush

Todellakin! Itse toimenpiteet meni mukavasti vähillä itkuilla, mutta ilta on vielä nuori...

Hertta
Lilou's Crush

so far so good :)

Unea (Ei varmistettu)

Hei!
Eksyi tosi pitkästä aikaa blogiisi, ja selatessani vanhoja postauksiasi bongasin jostain kuvasta mustan riipputuolin. Mistä se mahtaa olla kotoisin? Meillä on ollut vuosia sitten Indiskasta ostettu valkoinen versio, mutta aika on tehnyt tehtävänsä, ja kangasosa on homehtunut. Viime kesän missiona oli ommella uusi, mutta en tietenkään saanut aikaiseksi. Uuden huippumukavan tuolin ostaminen siis houkuttelisi, missään en vain noita lököversioita ole nähnyt.

Hertta
Lilou's Crush

Kiva kun eksyit :) riippis on Granitista, ei kaikkein mukavin, mutta kelpo :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.