Kööpenhamina, shoppis

Lilou's Crush

Toivoisin voivani antaa kaikenkattavan esittelyn Kööpenhaminan hienoihin putiikkeihin. Tällä kertaa shoppistelut jäivät kuitenkin melko pieniksi omalta kohdaltani. Sen verran kuitenkin sanon, että ei ole hullumpi paikka shoppailulle tuo Tanskan pääkaupunki, mitä nyt hinnakas on, mokoma.

Omat löytöni tein, tuskin kenenkään yllätykseksi, COS:ista. Sovittelin yhtä...

...sun toista...

Mutta päädyin kassalle kashmirkaulaliinan ja tummansinisen samaa ainetta olevan perusneuleen kanssa (oikeammainen kuvassa). Ja villaisen lepakkohihaneuleen kanssa, siitä kenties asukuvaa pukkaa huomenna, kun sen aion pukea päälleni.

Strögetin varrelta löytyvät peruskaupat H&M, Gina Tricot, BikBok (vastaavaa tyylisuuntaa kuin edelliset), Aldo, Topshop, Urban Outfitters, Esprit, InWear, Monki jne. 

Strögetiltä lähteviltä sivukaduilta löytyy sitten vähän harvinaisempia herkkuja laidasta laitaan: Abercrombie&Fitch, Tanskan ylpeydet kuten Malene Birger, Day by Birger& Mickelsen, Designers Remix Collection ja sitten taas toisaalta Louboutin  jne maailman merkit sekä useita pieniä mielenkiintoisia liikkeitä, joiden nimiä en hoksannut kurkkia. Mutta sekaan vaan.

Strögetin tiimoilla on kaksi tavarataloa, Illum ja Magasin, joista ensiksi mainittu on minusta mukavampi: moderni ja valoisa. Suhtkoht sama valikoima kuitenkin molemmissa. Mikä pisti silmääni, on se, että kummassakin tavaratalossa oli käytössä HAY:n kolmijalkavaaterekit, semmoinen kapea kun on joskus saapumassa meillekin alakert

Metsästäjä pitää tiukkana kiinni saaliistaan matkalla kohti kassaa

Mies löysi Illumista vuosia metsästämänsä untuvatakin. Viimeinkin. Metsästys oli jo alkanut nimittäin saada surkuhupaisia piirteitä, ja hätävaraksi aikanaan hankittu henkkamaukan perustoppis näyttää surulliselta, laihtuneelta ja nukkavierulta. Timberland lämmittäköön seuraavat kuusi vuotta, ja päästetään Henkkis ansittuun lepoon.

PS. Pitää vielä mainita, että jos energia tuntuu loppuvan shoppailureissulla, kannattaa siemaista Joe & the Juicen tehomehut; testasimme juomat nimeltään Joe's Sweet Kiss (vadelmaa, inkivääriä ja omppua), jossa oli turkasesti potkua siitä inkivääristä, ja vähän miedomman Stress Downin. Nams. Löytyy tavaratalojen/vaateliikkeiden yhteydestä ja lentokentältäkin. Ainoa miikka liian kovalla soineesta musiikista. Minä vanhus :)

Kommentit

kervis (Ei varmistettu)

Oi Kööpenhamina! Ihana, ihana kaupunki. Itse vietin siellä pidennetyn viikonlopun kesällä. Toivottavasti tekin nautitte :)

Saisiko pyytää pikimmiten kuvaa COSin pipo päässä, kunhan se saapuu? Loin itselleni pakkomielteen siihen, mutta kun olen ostolakossa ennen marraskuista New Yorkin matkaa...

"35 euroa, ei paha. Mutta sitten, minkähän huivin kanssa sitä käyttäisi... No jos ton kaulahuvinkin... Eli vähän reilu sata euroa... Hmm mutta oikeesti tarviin..."

Mukavaa syyspäivää kaunotar! Täällä sairastetaan.

Hertta
Lilou's Crush

Oijoi, paranemista kervikselle. Sairastelu on ihan mälsää. ja kiitos, reissu oli hurjan hauska, tällä kertaa KAIKKEIN ihaninta taisi olla tosin nukkuminen :D

Sovitin sitä pipoa jo hätkynä liikkeessäkin, ja hyvältä vaikutti! Lupaan ottaa sulle kuvan het kun tulee :)

Miili (Ei varmistettu)

Moi Lilou! Kiitokset kivasta blogistasi. Olisin tiedustellut minkä kokoisia ovat nämä COSin vaatteet. Olen juuri tekemässä tilausta sieltä ja mietin että vastaavatko ihan vaikka hm kokoja?

Kiitos kovasti avustasi!

Hertta
Lilou's Crush

Miili, minusta vastaavat: olen kokoa 36/S, ja niitä COS:ista tilaan kanssa :)

Hahhaaa! Metsästäjä saaliineen on ihana muotikevennys!!! söpöä :)

http://tyylidekkari.blogspot.com/

Hertta
Lilou's Crush

Tyylidekkari, juu, kevennys on hän kyllä kerrassaan :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.