Korpputukat kuulkaa!

Lilou's Crush

Shu Uemura on kosmetiikkafaneille tuttu useimmiten ripsientaivuttajistaan -jotka ovatkin kyllä mainiot. Minä uskaltauduin laajentamaan Shu:n reviiriä vähän muidenkin kehon karvojen suuntaan, nimittäin hiuksiin.

Tuskastelen tauotta rutikuivien luonnonkiharoideni kanssa, jotka nielevät litratolkulla öljyjä ja tehohoitoja. Olen kokeillut aikalailla kaiken aasta ööhön ja jokaisen kirjaimen sillä välillä, ja pitäytynyt hyviksi havaituissa. Nyt olen pitkästä aikaa löytänyt muutaman hyvän vanhojen käyttökelposiksi todettujen rinnalle. ja viimeisin ostokseni, Shu Uemuran Essence Absolue Nourishing oil-in-creme on ehkä lempparini tällä hetkellä kevyemmän Wellan Oil Reflectionsin rinnalla. Pitkästä aikaa latvatkin tuntuvat pehmoisilta.

Voidetta käytetään jätettävänä hoitona kosteisiin hiuksiin ennen muotoilutuotteita, tai kuivaan tukkaan siloittamaan pörröä pesujen välillä ja tuomaan kiiltoa. Kosteassa tukassa tällä ei ole siloittavaa vaikutusta, eli edelleen laitan tangle teezerin alle KMS:n silk sheenin moisture-suihkeen, joka on ainoa, jolla tämä takkupää pärjää ilman hiusten irtilähtöä.

Niin, ja täytyy mainita vielä tuoksu, se on suloinen! Tekee mieli testata myös muita Shu Uemuran hiustuotteita tämän perusteella. Tyyritä ovat, mutta josko niillä muutama katkennut haiven taas pelastettaisiin kun talvikin tulee.

PS. Kaiken tämän hehkutuksen jälkeen, ole varoitettu: minä onneton menin ensimmäisellä kerralla lappaamaan sitä tukkaan totutun jätettävän hoitoainemäärän, ja se oli virhe, kirkuva virhe! Aamulla hiukset olivat niin ällöttävän rasvaklimppisen näköiset, kuin en olisi kolmeen viikkoon niitä jaksanut paljon peseskellä. Eli käytä varoen ja kerta kerralta lisäten. Itselläni toki oli kiirelähtö aamutilaisuuteen, ja siinä sai kuivashampoo töhistä ja tehdä taikojaan, että kehtasin poistua ovesta ihmisten ilmoille.

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Kuulostaa mainiolta! Mä kokeilin tänään mun hiuksiin Visual Diarystä saamaani jippoon sitä, että 2 pss aspiriinia shampooseen, ja pesu! Ikinä ei oo hiukset ollu nöin kiiltävät! Latvatkin uusiutuivat. Ihan uskomaton juttu ;)))

Ja, jos sitä nyt laittaisikin sitten vielä tuon Shampoon joukkoon.. ! Vois olla huikee tulos :)

Mentha Piperita

Täällä yksi korpputukka, joka kiittää vinkistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.