Kosmetiikkaherkkuja NAP:ista

Lilou's Crush

Net-A-Porter on vaivihkaa kasvattanut kosmetiikkavalikoimansa aivan huikean hienoksi. Edelliseen tilaukseeni klikkasin mukaan kosteuttavan huulipunan/rasvan ja ties minkä tiedehäkkyrän yhdistävän By Terryn huulipuikon, josta olin kuullut paljon hyvää.

Kävi justiinsa niin, kuin sikaa säkissä ostaessa taitaa yleensä käydäkin: sävy oli minulle vähän väärä, liian vaalea sulautuakseen parhaiten huulteni sävyyn. En kuitenkaan laita hyvää kiertämään, sillä voide tuntuu hyvältä, ja on kuitenkin turvallisen sävyinen ilman peiliä pyöräytettäväksi.

Värikosmetiikan jätän siis vahingosta viisastuneena jälleen pois ostoskorista, mutta Napista löytyy myös Tata Harperia (olen kou-kus-sa!)Byredoa, Narsia, Aesopia, Eve Lomia, Kjaer Weisia ja Rahuan hiustuotteita ja ja... koko listan näkeepi tästä.  Todella hyvä valikoima, tuumaan.

Kommentit

Teljanneito Jessica (Ei varmistettu) http://www.teljanneito.com

Olipas kiva eksyä blogiisi pitkästä aikaa Nora&Nora podcastin kautta :) Muutaman postauksen selanneena voin todeta, että aiheet kolahtavat, kiitos siitä :)

Hertta
Lilou's Crush

No mutta heippa! Ja tervetuloa ja kiitos :) Tuu toistekin, minäkin tuun, ja lupaan jättää myös merkin käynnistäni, yleensä käyn kylässä yhdellä kädellä beben kanssa surffaillen, niin se ei oikein luonnistu  :) Ja nyt pitää siis etsiä Noran &Noran podcast! Mitämitä, kuulostaa mielenkiintoiselta!

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.com

Mä olen myös niiin koukussa Tataan, sekä uusi tuttavuus May Lindstrom on vienyt sydämeni…. aaah!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.