Kosteusvoidetestin tilinpäätös, pari kutsumatonta vierasta ja Eucerin -arvonnan voittaja

Lilou's Crush

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Eucerin

Kylläpä meitä on herkkänahkaisia valtava määrä, oi jos olis valta, niinkuin on mieli, niin laittaisin jokaikiselle osallistuneelle oman tuotepaketin! Kaikenlaista päänvaivaa se iho toisinaan aiheuttaakin. Ja ylläreitä täälläkin päässä, sillä juuri kun pääsin hetki sitten mainitsemasta, että tällä kertaa post-baby-tilanteessa ei olekaan näppyjä näkynyt, normalisoituvat horror-moonit herätteli iloisesti ne vanhat tutut punaiset kavaljeerit leukaperiin. Että vaikka ylimääräiset taisi jäädä välistä, ei näistä vanhoista päästä vieläkään. Menopaussia odotellessa sitten kai vaan...

Mutta niin, takaisin Euceriniin. Takana on nyt pidempi testausaika, ja käytössäni ovat olleet säännöllisesti Hypersensitive Skin-sarjasta Ultra Sensitive Soothing Care -voiteet ja couperosaan taipuvaiselle iholleni sopivat Anti Redness-tuotteet. 

Tänä aikana ne omat suosikit ovat sarjasta löytyneet, aikalailla itsestään. Huomasin nimuttäin testijakson loppupuolella, että käsi kävi putsauksen jälkeen aina tiettyjen purkkien suuntaan vähän niinkuin automaattisesti, jos en asiaa erikseen miettinyt.

Kaikkein omimman tuntuinen neljästä testaamastani voiteesta juuri meikäläisen tämänhetkiselle ei-juuri-nyt-kuivalle ja vain pienin epäpuhtauksin ja kevyehköllä punoituksella (omalla mittaristolla) oireilevalle iholle oli Ultra Sensitiven normaalille ja sekaiholle sopiva hyvin kevyt, todella helposti levittyvä ja täysin tuoksuton voide. Sitä käytän aamuisin heti miselliveden jälkeen (haa, tästäpä täytyykin kertoa myös myöhemmin, puhdistuslaput ovat ehkä kohdanneet vertaisensa, tutkimus jatkuu...). Koska voide imeytyy nopeasti ja hyvin, ei meikkivoide lähde sen päältä rullautumaan.

Syksyllä ja talvella saattaisi toimia minullekin paremmin tuo kuivan ihon voide, mutta hei, sitä aikaa en todellakaan suostu miettimään nyt, kun mennään kohti kesää!

Yövoiteena puolestaan käytin AntiRedness-sarjan voidetta, tuota väritöntä. Se on ihan pikkuisen tuhdimpaa kuin päivävoidesuosikkini, ja tuntuu siksi sopivan iltaan. Pistaasinväristä "camouflagevoidetta" käytin muutamia kertoja, mutta sen kanssa en ihan päässyt sinuiksi, sillä levitän voidetta aina kasvojen lisäksi myös kaulalle, joka itselläni ei punoita yhtään, ja kasvoissanikin punoitus on aika täsmällisesti rajatuilla alueilla. Tuo suojakerroin kyllä kovasti houkuttelee, eli ei tämä käyttämättä jää tämäkään. Testikaiffarini Piret puolestaan rakastui juuri tähän voiteeseen ilmeisen palavasti, sain huomata.

No mutta, nuff said meikäläisen nassusta ja testistä. Nyt mennään lähes suoraan arvonnan voittajaan:

Arpaonni eli tässä tapauksessa random number generator suosi nimimerkkiä Vertsu kommentillaan "Olen joutunut käyttämään kortisonia hyvin paljon ja ihoni on ohentunut ja kuivunut. Toki ikäkin vaikutta, varsinkin ryppyjen syntyyn ja ai niin, myös painonpudotus... Kosteuttaminen on kaiken a ja o!"

Olen sinuun yhteydessä tuota pikaa, että saadaan kiva paketti tien päälle kohti sinua!

Kiitos vielä kaikille osallistumisesta, ja ennenkaikkea ihojuttujen jakamisesta kommenteissa. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta niitä oli tosi antoisaa ja sellaista vertaistukihenkistä lukea. ("no just noin munkin iho tekee", "apua, voi miten kurjalta kuulostaa", "ihanaa, kun on löytynyt hyvät tuotteet", "voi että, kylläpä sulle on sattunut ikävästi", "jep, sauna on paras ja pahin" ja niin edelleen. Että jos joku väittää ihojuttuja tylsiksi, se en tottavie ole minä!

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Iholle myös sisäisesti öljyjä! Toimii :))

Suomessa jo ilmasto kuivaa, saati sitten saasteet, lääkkeet, kahvi etc name it! 

Mulla hävisi öljyjen myötä ihonkin kuivuus. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.