Kotona

Lilou's Crush

Syksyn asustesävyinäni tulee olemaan metallia ja mustaa.

Ihanaa ihanaa ihanaa olla kotona, niin mukavia huonekavereita kuin sairaalassa olikin.

Kommentit

Stockholm by me

Siis apua, mitä mitä? Sori oon lukenut blogeja tosi sporaadisesti koko kesän ajan ja tän jutun olen ilmeisestikin missannut.. vai? Multahan katkesi huhtikuun alussa akilleenjännes joten kävin koko kipsi/ortoosiprosessin läpi.. ja nyt sitten elämässä eteenpäin yhden mystisesti kadonneen ex-pohkeen kanssa, ei muuta kuin kuntoutusta, kuntoutusta. Toivottavasti sulla kuitenkin hyvät tulevaisuudennäkymät jalan suhteen! <3 Kram Veera

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Veerahani <3 oi vitsi, tsemppiä sulle ton koiven suhteen, voi meitä. Mulla siis hajosi polvesta kierukka jo vajaa 3 kk sitten vailla mitään draamaa, nyt sitten korjattiin, ja olikin vähän isompi operatsuuni sitten kuin oletettiin.

Muikku_ (Ei varmistettu)

Äkkiä se kuitenkin paranee (onneksi). Mulla leikattiin polvi viime joulukuussa ja tyttö ja koirat pitivät sen verran vauhtia yllä että piti vaan yrittää pysytellä perässä. Mitään tavoitteita talvella vielä ollut, mutta 18. päivä aion olla juoksemassa elämäni ensimmäisen maratonin Helsingissä. Tsemppiä ja särkylääkettä sinne!

Hertta
Lilou's Crush

Muikku, onpa super kiva kuulla, että sulla sujui toipuminen nopeasti! Toipumisaika tietysti riippuu paljon operaatiosta, mitä siellä nivelesaä fiksaillaan. Itselläni operaatio oli harmi kyllä pitkä, yli viisi tuntia, ja hankala, luvassa pitkänpitkä toipuminen ja ankara treeni, kunhan sinne saakka pääsen. pidä peukkuja :)

Hertta
Lilou's Crush

...niin ja wau, tsemppiä maratonille! Se oli munkin yksi haave ennen tätä. Juokse siis meidän molempien edestä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.