Kudrowin tukkakaima?

Lilou's Crush

Etuheitto, signatuuritukkatyylini jostain kaukaa kaukaa parinkymmenen vuoden takaa, IT'S BACK, ehkä olette tämän muutamasta vilahdelleesta kuvasta täällä tahi instassani huomanneet. Lisa Kudrow, sehän se oli, jota kielenpäältä etsiskelin, kun yritin miettiä, kenellä oli aikanaan samansuuntainen tukka. Millään ei meinannut tulla mieleen. Hänellä, ja miljoonalla muulla, tietty.

Jokin tässä nyt meikäläistä huvittaa kovasti. Tänään maltillisesti, seuraavalla kertaa kunnolla kohti taivaita.

Kohta kaivan donitsitkin esiin.

Kommentit

Ei kai nuo oo taas muodissa? ;) Näyttää kyllä sulla hyvältä (ihan oikeasti), mutta itselle on jäänyt vielä ysäriltä ja ajan luokkakuvista traumat. Jokaisella tytöllä se oli ja piti olla ja jos ei ollut niin juuri ennen kuvaa toiset tytöt kävi sen väsäämässä :D Mutta ehkä siihen tottuu niinkuin on tottunut pillifarkkuihin ja moniin muihinkin juttuihin joista on sanonut, että ei koskaan. 

Hertta
Lilou's Crush

Luulen, että en ole ihan omasta päästäni (heh heh) tätä nyt kyllä kekannut. Se toki ei sano aiheen muodikkuudesta vielä mitään :D minäkin nauroin ihan kippurassa näitä, kun katselin luokkakuvia. Parhaalla kaverillani se suorastaan uhmasi painovoimaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.