Kuivaa suihkua -Aurinkosuoja ilman tahmaa

Lilou's Crush

(Kuva otettu tarkasti siten, että jonkun ripuloivan linnun mustikkakakka jäi juuri sen ulkopuolelle. Mokoma löysäperäinen siipiveikko, pois meidän terassilta!)

Kuten jo ehdinkin kertoa tuossa tuossa suihku-aftersun-postauksessa, innnnnhhoaaaaan aurinkorasvan levittämistä ja levityksen jälkeistä nahkeaa olotilaa. Mutta tähän on pelastus, jonka lisäkseni moni on jo löytänyt, sillä kommenttilaatikossa niin moni aiheesta riemuitsi! Kuivasuihke-aurinkorasvat! NEROKASTA! Nyt pukkaa innovaatiota innovaation perään tuolla arskamömmörintamalla siis!

Sain tovi sitten testiin Garnierin Ambre Solaire Dry Mist-aurinkosuojasuihketta, jota Lilyn bannerikin taitaa mainostaa, ja sen jälkeen en perinteisiä aurinkovoiteita ole katsonutkaan. Käytössäni on nyt suojakerroin 30,  vaikka en kauaa auringossa möhikseni kanssa kärsi ollakaan, raskaus kun herkistää sen verran ihoa, että en pienemmillä kertoimilla välitä itseäni säteilylle altistaa. Etenkin kun saan luomia kovin helposti, enkä kaipaa niitä tämän enempää. -rusketukseni taitaa olla tiivistynyt noihin miljoonaan pieneen luomeen ;) Kesakot kasvoilla puolestaan ovat minusta ihan hauskat, ja niitä ilmaantuukin kesän tullen aina, oli kerroin sitten 15 tai 50!

Dry Mist-suihke ravistetaan ensin huolella, ja sen jälkeen suihkutellaan iholle ja levitetään normaalisti -väri on haalea valkoinen, eli voide  näkyy hetken iholla heti suihkutuksen jälkeen, mutta alkaa pian haihtua, eikä näy mitenkään enää levitettynä. Itse tykkään useimmiten suihkuttaa tuotetta ensin käsiin, jotta en ruiski koko seutukuntaa.  Ja juu, edelleen inhoan tuota levitysvaihetta, mutta levityksen jälkeinen olotila on kuivaversion kanssa ainakin puolet vähemmän kurja kuin perusmömmöillä.

Vahva, tukeva suositus siis näille kuiville kavereille! Nyt kun vielä joku keksisi, miten pohjapuolen saa rusketettua kääntymättä mahalleen, on meinaan aikamoinen "terassirusketus" pinnassa, kun tuo mahallaan makoilu ei sattuneesta syystä toimi nyt laisinkaan. Että etupuoli well done, sivut medium miinus ja takapuoli raw.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

No siellä on tullut oltua hyvin ulkona :) on kyllä aurinkosuojien "creme de la creme" vaikka ei creme olekaan! Tosi hyvä!

Kohtalotoveri (rv 35) (Ei varmistettu)

E muuta kuin kyljelleen pötköttämään, selkä aurinkoa kohden, puoli kerrallaan.

iidami
Bambino

Mä ostin tuota kanssa putelin laukussa kannettavaksi, kun inhoan myös sitä klähmäistä tunnetta joka normirasvoista yleensä jää. Toi on niin helppo ja nopea suihkaista ettei todellakaan ole mitään syytä jättää itseään suojaamatta auringolta.

Amal
Kuplassa

Kokeilepa Nivean Invisible Cooling Mist. On täysin läpinäkyvää, tahmaamatonta ja voi suihkia myös ilman levitystä. Ihan paras varsinkin rannalla kun on jo valmiiksi hikinen ja hiekkainen. Mies ei muunlaisia rasvoja suostu edes käyttämään.

Päivänsäde (Ei varmistettu)

Kaivat hiekkaan mahan kokoisen kuopan niin pystyt hyvin makaamaan mahallasi ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.