Kuka muistaa Bronxit?

Lilou's Crush

Muistaako joku vielä kenkämerkin nimeltä Bronx? Villeimpinä menovuosina nimittäin trendikkäimmät kengät tuntui aina löytyvän Bronxilta. Niihin liittyy keskiviikon Kaivo-illat, keikat, Barfly, Semifinaali, ravintolalaiva Väiski, asunto Kalliossa, muutamat (tosi huonot) treffit, kasvispastakokkailut ja lötköt sunnuntait ystävän kanssa, yksi iso vesivahinko samaisen neidon luona, aurinkoiset kesälomapäivät Alppipuistossa...  Sitten tapahtui jotain, ensin Bronxin mallistot muuttui ihan "noloiksi" ja sitten tuntui hävinneen koko merkki. 

Nyt pitkästä aikaa Bronxit tuli vastaan Asoksella, ja vielä ihan hauskat sellaiset. Hassua, miten yhteen kenkämerkkiin voikin liittyä näin nostalginen fiilis! Luulenpa, että Miss Sixty voisi olla toinen samanmoisen muistovyöryn aiheuttaja :)  Löytyykö jotakin vastaavia teikäläisten mielten sopukoista? Olisi hauska fiilistellä!

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Silloinen poikaystäväni ei antanut minun ostaa Miss Sixtyjä (koska se oli noloa), joten ostin Gsukset ja FCUK-paitoja :D :D (Ja kaksivärivärjäys hiuksissa, totta maar).

Hertta
Lilou's Crush

Haa, meillä on ollut samanhenkistä herraseuraa herken aikaa.. Arvannet, kuinka kävi ;) lempi FCUK-paidassani teksti oli sateenkaatipaljetein! Upee!

Mirja H (Ei varmistettu)

Minä! Minä muistan Bronxit! :D

Minulla oli muutamat tosi rakkaat parit niitä ja niihin kiteytyy mukavasti se villein osa elämästäni kun baareissa hengailu ja kotibileet olivat tosi kova sana. Olen mallia -79 eli taidetaan olla aika samanikäisiä? Bronxit olivat todellakin muodissa meidän nuoruudessamme. :D

Hertta
Lilou's Crush

No ihan samoja muistoja :) ja ollaan! Olen syntnyt -78 :) those were the days :)

May

MicMac :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.