Kukkahame ahdistaa päivän

Lilou's Crush

Ussschhhh, tänään ei sitten ollenkaan ollut omiin vaatteisiin puettu olo! Kaipasin iänikuisten lökäpöksyjen tilalle jotain muuta, ja jostain merkillisestä oikusta päädyin Zaran kukkahuitulahameeseen, jonka ajattelin tumman värinsä vuoksi sopivan näin varhaiseen kevääseen kukkineenkin.

...Mutta en sitten jostain syystä hoksannut sitä, että se yhdisti kaksi asiaa vaatteessa, joista en tykkää: omaan makuuni ihan liian herkän leijukankaan ja hameen "mullet"- eli takatukkaleikkauksen. Edest lyhyt, takaa pitkä, pitkä liehu kun ei vain omaa silmää miellytä. Ei miesten päässä eikä omasta berberistä roikkuvana. Liekö liian trendiin sidottu vaiko mikä siinä haraa vastaan.

 

Koko päivän oli olo, kuin kulkisi lainavaatteessa.Onneksi paita oli sentään rakas, vanha, vähän nuhjaantunut Cosin kasmirpaita ja jalassa klohmut tutut nilkkurit.

Käyköhän kenellekään muulle koskaan näin, että oman kaapin antimet saa olon ihan epämukavaksi?!

 

PS. Mikä siinä onkin, että kun kamera on näkyvissä, tulee heti ilmeeksi "MUIKKU" vaikka olisi millaiset epämukavat riepuset päällä :D Tässä sitä taas nähdään, miten ekat kuvat huijaa, lopuksi sentään puski läpi tuo vaivautuneisuus, joka oli päivän fiilis vaatteiden suhteen!

PPS. Muuten onneksi ihan kelpo päivä. Mitä nyt mentiin miehen kanssa ristiin päiväkotihommissa, mies unohti puhelimen lähtöhötäkässä töihin ja ehdittiin jo pelätä tytön kanssa vaikka mitä kamaluuksia sattuneen kun normaalisti kännykän kanssa symbioosissa elävää heppua ei saatu kiinni. Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin ja onneksi on vadelmamunkit, ne tasoittaa mielen.

Kommentit

Mona
www.monasdailystyle.com

Hihih , mä niin tiedän tunteen :D Jotenkin koko päivä menee ihan plörinäksi, jos on tullut laitettua päälle jotain super ei omaa tai epämiellyttävää.

Tosin mun silmään sä ja kukkahamonen näytätte hyviltä <3 <3 :)

 

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä, kun silloin vaatteita joutuu ajattelemaan -parhaimmillaan ne on silloin, kun aamun jälkeen voi unohtaa, että on ylipäänsä pukeutunut :) Mutta kiitos -ei se olo nyt niiiiiiiiiiiiiin kurja ollut, mutta siis epämukavasti ei-omantyylinen :) suukot Turkuun!

Aisha J
Aisha

Tuttu tunne! :D Välillä vaan tulee puettua jotakin, joka tuntuu väärältä siinä hetkessä (tai väärältä ylipäänsä). Mulla tuollaiset tilanteet tulevat yleensä, kun en seuraa vaistoani, vaan yritän väkisin pukea jonkun olon ylleni. Toimii vain siinä mielessä, jos haluaa leikkiä jotain roolileikkiä.

Mutta niin kaunis tosiaan olet olostasi huolimatta :)

Hertta
Lilou's Crush

joo, toi on tosiaan toinen samanmoinen tilanne, jos vaatteet ei sovi hetkeen! Menin tovi sitten erääseen tilaisuuteen ihan normaalisti pukeutuneena, mutta jestas, tilaisuudessa kävi ilmi, että selvästi alipukeutuneena muihin nähden. Olipa se inhaa, vaikka tuskin kukaan muu siihen kiinnitti edes huomiota! Ja kiitos kovasti aina kivoista kommenteistasi <3

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://rakkaudellahannele.blogspot.fi/

Ja mun mielestä niin hieno! Toisaalta ymmärrän kyllä, jos ei ole omavaateolo – siihen ei auta muiden vakuuttelut mitään :D.

Mutta voin kuule ihan tarjoutua viemään tuon hamosen sitten vaikka omaan kaappiini, koska just jotain tuollaista keväisempää tekisi mieli. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Näin se just menee, että kuvittelen tämän vaatteen sopivan tosi hyvinjollekin muulle -ja hänen päällään katsoisin varmasti, että onpa kiva asu, mutta oman kropan ympärillä, oh noes, ei vain toimi!

Hannushka

On käynyt näin useinkin. Pahinta se oli juuri silloin kun olin oikeasti aamulla ajatellut näyttäväni tosi trendikkäältä ja astelin ylpeänä työpaikalle, jossa peilejä oli ihan joka nurkassa, kirkkaat valot, ja yhtäkkiä trendi-asuni näyttikin... öhh... niinkuin olisi pimeässä pukeutunut...kamalassa jurrissa... Mainittakoon kuitenkin että sun asu on oikeasti hyvän näköinen. En ole itsekään noiden mullet-helmojen suuri fani, ompelijahan muuten saisi tuosta oivan minihamosen iisisti?

Hertta
Lilou's Crush

Niin tuttu juttu :D Nyt olen minimoinut riskin kierrättämällä samoja vaatteita päivästä toiseen -tylsääko -kyllä :DJa tosiaan, ompelija saisi ihan varmasti perushamosen hänestä helposti, sitten pitäisi vielä keksiä keino lihottaa kangasta :D Miten olenkin tuollaisen harhautunut hankkimaan!?

heta margareta
Viinillä

Käy! Ja sitten tulee ihmeteltyä, että miksimiksimiksi olen ostanut tälläisen makkarankuoren/kaavun/pelkkää mustaa/mitään missä on kuvioita.

Hertta
Lilou's Crush

Ha! Just tämä. Nyt, monen monen vuoden harhailujen jälkeen, osaan jo olla ostamatta paitapuseroita, kainalosta istuvia puseroita ja kaikkea liian napakkaa. Mutta tässä kävi nyt selkeä lapsus! Vielä on opittavaa :D

Tasaraita

Voi mä oon just sellainen että jos miestä ei saa kiinni niin heti säikähdän ja kuvittelen kaikkea kauheaa mitä on voinut tapahtua. Inhoan tätä piirrettä itsessäni ja se aiheuttaa stressiä ja huolta ja myöskin riitaa sitten kun selviää että kaikki hyvin ja minä olen ollut huolesta soikeana.

Mitenkähän mä selviän kun tuo poika tuosta kasvaa teini-ikään ja äiti valvoo ja odottaa lasta kotiin iltamyöhällä. :)

En tiedä johtaako se juurensa siitä että äidilläni on vakava sairaus ja jo pienestä asti olen tottunut huolestumaan jos äitiä ei saa kiinni. Ensimmäinen ajatus on aina että nyt ei ole kaikki hyvin ja jonkun täytyy mennä käymään hänen luonaan tarkistamassa tilanne.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.