Kukkia ja lenkkareita

Lilou's Crush

Sifonkihamonen ja Niken juoksulenkkarit. Nyt on tämäkin päivä koettu :)

Palasimme toissayönä reissultamme, ja voi veljet, että voikin jetlag painaa. Suurin syy uupumukselle lienee 25 tunnin mittaiseksi vierähtänyt paluumatka; emme jostain selittämättömästä syystä mahtuneet vaihtolennollemme mukaan Lontoossa erään toisen pariskunnan ja nuoren pojan kanssa, ja jouduimme odottamaan seitsämän tuntia seuraavaa lentoa. Ilmeisesti lentomme oli ylibuukattu. Uskotte varmasti, kun kerron, että kismitti. Onneksi pieni reissutyttö oli valtavan reipas ja hyväntuulinen, lallatteli vielä autossa kohti kotiakin. 

Vielä viikko lomaa, tasaillaan rytmiä pikkuhiljaa, ja seuraavalle reissulle ostetaan Finnairin luotettavat suorat lennot hyvissä ajoin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!
Yleensä ja liian harvoin etenkin naiset kehuvat toisiaan mutta nyt ajattelin uskaltaa. Olet erittäin kaunis nainen! Itse istun nuhjuisena sohvalla kun mieheni lähti pitkästä aikaa ulos ja tytöt nukkuvat, mutta kuvia katsellessa tuli hyvä mieli. Kehutaan siis useammin toinen toisiamme, se ei neidot maksa mitään ja on ihan parasta!

Hertta
Lilou's Crush

Heippa sinulle vierailija, ja kiitos kauniista sanoistasi -jo niiden perusteella ilman kuvaakin voi päätellä, että sinä se olet kaunis ihminen. Minä olen ihan samaa mieltä, toisen kehuminen ei tosiaan maksa mittään, ja antaa sekä kehun saajalle että kehujalle hyvän mielen :) Minulle tuli tosi hyvä mieli sinun kommentistasi, itsekin soffalla pyyhe päässä istuskellessa :) Kivaa lauantai-iltaa, ihana olla kotona! Meillä ei kylläkään typy varmasti nuku vielä tunteihin, eli sitä ihanaa rauhaa saa vielä odotella näin jetlagin vaivatessa...

Tasaraita

Tässä pari päivänasua lenkkareiden kanssa nähtynä jaksan vain yhä ihmetellä kuinka saat kokonaisuuden näyttämään noin hyvältä? Minulla on alaselkä/ lantio/ lonkka vaivannut jo pitkän aikaa ja parhaillaan juoksen lekurissa ja kuvauksissa selvittämässä mikä siinä mahtaa olla. Ainut vaihtoehto viettää päiviä ulkona ja liikkua kaupungilla lapsen ja lomalla olevan miehen kanssa on siis kulkea lenkkareissä. Näin pystyn kävelemään lyhyitä pätkiä kerrallaan kunhan lepuutan selkää tarpeeksi usein. Muilla kengillä pääsisin ehkä ratikkapysäkille ja pitäisi jo kääntyä kotiin. Tiedän siis harmituksen kun ihanan asun kanssa ei voi laittaa siihen parhaiten sopivia kenkiä vaan joutuu pukemaan lenkkarit, äh, se niin ärsyttää.  Mutta kuinka kummassa näytät noin rennon sporttiselta ja tyylikkäältä. Itse pähkäilen joka päivä kun tuntuu että vain harvat vaatteet sopivat kivasti lenkkareiden kanssa. Olenkin päätynyt pukeutumaan lähinnä mini- ja maksihameisiin ja toppeihin. 

VierailijaMira (Ei varmistettu)

Hei, tohtisitko kertoa minkä merkkiset niket nuo on?? Aivan ihanat!

Hertta
Lilou's Crush

No tokkiinsa! Ovat Freerun 3, ja eräs miespuolinen henkilö totesi tänään kengistä, että jos kehtaisi, nukkuisikin ne jalassa, ovat meinaas niin suloiset :) Ihan juoksuun tarkoitettu, itse ostin kävelykengiksi, kun polveni ei kestänyt metriäkään sandaaleilla. Jos vielä joskus voisin juosta, juoksisin näillä!

VierailijaMira (Ei varmistettu)

Oi kiitos! Kelpuuttaisin myös sänkyyni nuo, niin simppelin kaunista! Ja niimpä, vielä se kaksi kärpästä yhdellä ostolla eikai tässä muu auta kun ostoksille suunnata :--)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.