Kukkuu!

Lilou's Crush

...onko siellä ketään?

Olipa pitkä tauko! Tällä kertaa omalta osaltani tosin kreivin aikaan: vietin pääsiäisen sen meidän perheeseen hyökänneen julman valloittajan, Yrjö Tautisen seurassa.

Nyt tolpillaan, Yrjö karkotettu hornan tuuttiin. Tästä se taas lähtee!

Kommentit

EMerituuli
Loxodon

Vitsi sinul on kauniit silmät ja tosi onnistunut hiusväri! :) 

Hertta
Lilou's Crush

Ooh, vitsi sinä olet kohtelias ja kiltti! Kiitos! Hiusväri onkin muuten hauska homma: kasvatin/kasvatan oman värin, ja miten se maantienharmaa nyt tuntuukin tätänykyä kivalta, kun parikymppisenä oli niin kelmeä ja kamala :D Tosin ei tämä ihan naturelli oli: kampaajani Eva sipaisee aina ihan ohkaiset raidat tuohon eteen, kun muuten menee vallan synkistelyksi, ja latvoissa on balayagen jäänteet. Taitaa joutaa laittamaan lisää, kun nuo leikataan pois :)

ohsomanyreasons

Sulla on joo tosi kivan väriset hiukset! Mä olen alkanut harkitsemaan tota oman värin kasvattamista. Ainainen riesa tyvikasvun värjäämisen kanssa, kun kolmessa viikossa näyttää kaljulta, kun oma vaalea puskee esiin. 

Aisha J
Aisha

Ihana kuva! Säkenöivän siniset silmät :) Yrjö Tauti on kamala vieras, huh! Itse toivun mukavammasta tapauksesta, nimittäin silmien laserleikkauksesta. :) Aivan huikeeta nähdä kunnolla ilman mitään apuvälineitä! 

Aurinkoista kevätpäivää <3

Hertta
Lilou's Crush

Oooo, toivottavasti meni ihan superhienosti leikkaus! Minulla on tehty se vuosia sitten, ja toinen silmä on kuin haukalla, mutta toinen jäi miinukselle, ja siihen syntyi hajataittoa, etenkin väsyneenä rillit siis must! Aurinkoa (ja aurinkolaseja ;) sinne :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.