Kullansävyjä kaulalle

Lilou's Crush

Forever 21 ei pettänyt koruvalikoimallaan taaskaan. Löysin satojen helyjen joukosta peräti kaksi kivaa kaulankaunistinta -matkassa oli myös edellisen reissun löytö, tuo tiikerikoru ylimmässä kuvassa, joka on yksi suosikeistani juuri nyt.

Tuo Times Squaren uudehko F21 oli muuten aika huikea: neljä suurta kerrosta, avoinna aamukahteen. Huh.

Kommentit

Ninaolivia

Tuo toinen ylhäältä on tosi makee. Toisaalta tykkään noista kaikista. :-) 

Hertta
Lilou's Crush

NinaOlivia, hei kiittis hurjasti! Ja nämä ovat siksikin kivoja, että hintaa on vain pari euroa, mutta koska ovat hyvälaatuisia "rihkamaksi", lempikoruni ovat jo liki 10 vuotta vanhoja!  PS. tykkään hurjasti tuosta sinun profiilikuvastasi, se on niin aidon ja lämpimän iloinen!

Ninaolivia

Oi kiitos kovasti kommentista.  Kamera ei minusta kauheasti tykkää mutta tämä onnistui, siinä on minä :-)

Kapinakukka- (Ei varmistettu)

Ihania koruja!

Kaitaliina (Ei varmistettu)

Aahh, Forever 21:n koruosasto on jotain tajutonta!!! Täälläkin on neljäkerroksinen Forever21 ja se on niin jäätävän iso. Miten jollain merkillä voikaan olla niin paljon erilaisia vaatteita myynnissä?

LTL-Anna
Loving These Looks

Katselinkin jo instassa että hienoja löytöjä :) Itse tempaisin sieltä mukaan niin blingit korvikset etten tiedä koska saan tilaisuuden niitä käyttää, täytyy ehkä arpoa pois :)

Hertta
Lilou's Crush

Kaitaliina, voi vitsi, voin vain kuvitella -Kiinassa ollessani tuntui, että kaikki kaupat olivat JÄTTIMÄISIÄ muutenkin! Ihmettelen ihan samaa. Järjetön määrä (huonolaatuista, tekokuituista) vaatetta, voiko tuo olla kannattavaa? On ainakin niin kaukana ekologisuudesta kuin voi olla.

 

LTL-Anna, hih, instassa aina instanttina :) Kiva kun löysin sut sieltä, heti liityin seuraajajengiisi! Ja muuten, älä vain arvo pois, laita blingit villapaidan ja farkkujen kamuksi, toimii!

Papyli, kiitos kovasti, se on omakin lempparini tuon metalli"timantin" kanssa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.