Kulmabaari ja menneisyyden kulmakarvatraumat

Lilou's Crush

Tiesittekös, että Lumene avasi viime viikon maanantaina pop-uppina Kulma(karva)baarin Helsinkiin, Unioninkatu 25:een? Kulmabaari on auki vielä tämän viikon, joten suosittelen poikkeamaan, jos ilmainen kulmakarvojen freesaus kiinnostaa! Tarkemmat ajankohdat löytyvät täältä. Kävin itsekin baarissa avajaisissa kuulemassa Mariela Sarkiman vinkkejä näihin uusiin kulmakarvatrendeihin. Aihe kun on itselleni mielenkiintoinen, sillä kulmakarvani ovat olleet aina vähän hassut: epämuodikkaan tummat, pörheät ja aiemmin vielä mallia "oikosulku" tuosta keskeltä.

Pahin meikkikatastrofinikin liittyy kulmakarvoihin... paras ystävän nimittäin värjäsi neitsykäiset kulmakarvani joskus lukioiässä kestovärillä, ja lopputuloksena näytin Brezhnevin kadonneelta kaksoissisarelta. Voi veljet, että oli nimensä mukaisesti kestoväri... Sitä hinkattiin heti lopputuloksen paljastuttua saippualla ja hammasharjalla, mutta väri oli kiinni ja pysyi. Ja pysyi.

Myöhemmin tehdessäni kuvauksia, yksi jos toinenkin meikkaaja himoitsi saada käyttää vaalennusainetta kulmiini, mutta olin vähän huono ammattikuntani edustaja, sillä en niihin antanut koskea -juurikasvu kulmakarvoissa ei ole se ihan kaikkein haviteltavin olotila. Ja jollain oudolla tavalla olin kiintynyt mustiin karvoihini, vaikka sainkin jatkuvasti kuulla, että ne ovat liian hallitsevat, ja tekevät tarpeettoman äkäisen näköiseksi. No, kaltaiselleni pehmolle se saattoi olla vain ihan hyvä juttu.

Nyt siis ensimmäistä kertaa vuosiin olen ihan oikeasti innostunut meikkaamaan Marielan oppien mukaan kulmiani, kun sain nuo tuotteet mukaani avajaisista, en vain täyttämään harmaalla kynällä kolosia. Ihan pohjalle laitoin hiukan tuota vaaleampaa sävyä, ja korkeaa kaarta madalsin ohuin kynäviivoin, ja koko komeuden silasin tummemmalla kulmavärillä ja siveltimellä. Ylimääräiset harjalla pois ja kulmakarvageelllä ojennukseen. Meikatuiltahan ne toki näyttävät, mutta hauskaa vaihtelua tämä un-natural look, niin kauan kun trendi nyt sitten kestääkin!

Kommentit

vaaleat hiukset ja tummat kulmat on aivan ihana yhdistelmä! jotenkin just sen hallitsevuuden takia niin kauniit :-)

Hertta
Lilou's Crush

Ah, ihanaa että ajattelet noin, etkä niin että on julmat kulmat :D Olen itse ollut tosiaan niiden kanssa sinut vasta aikuisena :)

Mirtsu (Ei varmistettu)

Sun blogista on tullut mun virallinen hyvän mielen blogi. Melko usein löydän itseni klikkaamassa blogiisi, koska tiedän voivani lukea tekstejäsi hyvillä mielin, hymy huulilla. :)

Hertta
Lilou's Crush

Oijoijoi, ja sun kommentti sai mulle sellaiset hyvänmielenkylmätväreet, olipa ihan älyttömän mukavasti sanottu! Aivan ihanasti! Suurkiitos <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tunnen montakin vaaleatukkaista kellä on tummat kulmat ja oikein luonnolliselta näyttää, hassua että vaalealla pitäis olla aina vaaleat kulmat ! Onhan esim Kiira Korvella tummat ja aika harva niihin kiinnittää huomiota :)

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä! En itsekään tuohon vaalennushommaan ollut edes ajatusta suonut (enkä tiennyt sellaisen olevan mahdollistakaan), ennenkun ilmeisesti sen ollessa hyvin trendikästä niin moni meikkaaja sitä ehdotteli. Ja muuten Kiira onkin upea.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.