Kultanappi

Lilou's Crush

Eilen visiteerattiin Balmainin malliston lanseerauksessa ystäväni Ninan ja veljeni kanssa. Tunnelma oli vieraiden joukossa kovin innostunut, mallisto herätti selvästi intohimoja, kuten nämä nyt yleensäkin. Itselläni oli mietittynä muutama juttu, jotka miellelläni sovittaisin, jos vain en jäisi päättäväisimpien jalkoihin. Enkä jäänyt, heti nopsimpien jälkeen pääsin rauhassa etsimään nuo jutut, ja sovittelin vähän huvikseni sitten paljon muutakin, sillä jaoimme Ninan kanssa kopin, ja kokeilimme ristiin toistemme juttuja. Siksipä osaankin kertoa hiukan noista kokohommista, jos joku on ehkä suuntaamassa myöhemmin vielä myymälään. Netti kuuluu olevan tukossa.

Ulkotakit olivat aikalailla normaalia mitoitusta, samoin T-paidat. Jakut tuntuivat jokseenkin nafteilta, mutta eivät mitenkään hurjan pieniltä. Puseroiden ja mekkojen kanssa kannattaa ottaa sovitukseen rohkeasti eri kokoja, sillä sovittamani smaragdinvihreä mekko oli sopiva koossa 38 (no, sopiva ja sopiva, hädin tuskin sain alamukseni helman alle peittoon (alamus=esikoisen mainio uudissana, ilmeisesti yhdistelmä takapuolta ja alapäätä?), kun taas musta kietaisuetuosainen silkkimekko sopi koossa 40, ja pitkä liivi koossa 36. Että aika laaja kattaus. Normaalisti kokoni on siis jotakin S/M 36/38 välimaastoa.

Kuvassa näkyy, mitä hankin itselleni. Muhkea villakangastakki (75%villa, 25% polyamidi, tämä yleensä kiinnostaa), paksu, sininen "statement-neule" ja klassikko t-paita. Huvitti, kun hetki sitten luin toimituksen jutun malliston poiminnoista. Aika samanmielisiä ollaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.