Kun hiiri on poissa...

Lilou's Crush

...niin kissat pääsee helpolla...

Työpäivän jälkeen, tähän toipilastilanteeseen ja tyrmäävään nälkään ei niin mikään, mikään olisi voinut toimia paremmin kuin kunnon kattaus roskaruokaa meille aikuisille tytön juhliessa toisaalla kaverisynttäreitä.

Viipaloin väliin kotimaisen tomaatin, eli lähestulkoon voimme siis puhua puolivalmisteesta.

 

PS. Hesen ranut ei ole kyllä yhtään_mistään_kotoisin.

Kommentit

annemi

Hesen ranut ei ole ranuja nähneetkään. Ne pelastaa, melkein,  kurkku- ja paprikamajoneesiin upottaminen.. mutta peukku roskaruokapäiville, niitäkin tarvitaan :)

Hertta
Lilou's Crush

No ei niin ookkaan. AIna otan aterian, ja aina ihmettelen miksi, kun on inhottava heittää roskiin ruokaa! Ne vaan ei maistu yhtään millekään, eikä edes tunnu suussa kivalta.

Amal
Kuplassa

Siis ne ranut...ihan oikeesti! Minusta se on jo syy olla käymättä Hesessä. Luin jostain että Hese on saanut paljon huonoa palautetta niistä, mutta se pomo oli vaan sanonut, että ne on ihan hyviä, ei me niitä muuttamaan lähdetä. Siksipä oma jalka vipattaa useammin Mäkin suuntaan :)

Hertta
Lilou's Crush

No ohhoh, aikamoista -ja onhan noi heset kyllä täynnä porukkaa, että kai niitä sitten menee... Mutta ei ne kyllä hyviä ole, ei sitten ollenkaan. Me käydään tosi harvoin pikaruokaloissa, mutta jo lapsikin nimeää mäkkärin "ranskanperunakaupaksi" ja Heseen sitä ei saa millään, hän kun ei hamppareista piittaa, vaan syö sitten ne ranskikset.

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Musta Hesen hamppari on kuitenkin niiiiiin paljon parempi kuin Mäkkärin, että siksi mä haluan aina Heseen :) Mutta totta: ne ranskikset pysyy hyvinä ehkä 30s... Olen aikanaan ollut Hesessä töissä ja ihmettelen mikä sen eron tekee. Tuskin siellä Mäkissäkään on sen kummempaa valmistusmenetelmää tai gourmee -laatua, mutta jostain se ero tulee...

Hertta
Lilou's Crush

Mä en ole hamppariasiantuntija, mutta eilinen kerroshampurilainen (sillä omalla tomaattilisällä;) oli kyllä oikein kelpo suoritus! Yleensä valkkaan aina jonkun, jonka välissä on tomaattia, eli se on sitten McFeast ja ennen oli hesessä minimega -sitä megaa en ikinä ota, kun jää yli puolet hukkaan kun en jaksa!  En tiedä mitä natriumglutamaattia tai mitä ihmettä lisäävät mäkkärissä, mutta ranskikset on kyllä siellä satakertaa paremmat!

Voipulla (Ei varmistettu)

Heh, miten en oo koskaan huomannut mitään eroa tai vikaa ranskiksissa! Tosin kummankaan puljun ranut ei tahdo kestää kotiinkuljetusta nahjuuntumatta, paikan päällä parhaat.

Mulle maistuu liha koko ajan huonommin ja tästä näkövinkkelista Mäkkäri on parempi: Niiltä löytyy sekä kasvisfeasthampurilainen (tai mikä nyt onkaan nimeltään) että kasvis-wrap, Hesestä vain falafel-hamppari. Maku on Mäkkärin "kasviksissa" parempi, mutta Hese voittaa kotimaisuuskisassa... Ei oo helppoo. :) :D

Hertta
Lilou's Crush

Hih, sä oot nyt selvästi se tyyppi, jonka takia me nirsot ei saada parempia ranskiksia :D Ei vaan, nauti siitä, hyvä kun ei tartte laittaa hukkaan! Sama juttu muuten, vähenevässä määrin lihaa syön itsekin, siis punaista lihaa, kasvishampurilaiset, jotka on kohdalle sattuneet, ei vaan ole olleet hyviä. Hyvät vinkit, nyt meikä siis testaa tuota mäkkärin kasvishampparia!

Hihii! :) Niin samaa mieltä Hesen ranuista (vaikka Turusta olenkin ja tahtoisin vetää kotiin päin...)!

Hertta
Lilou's Crush

Onneks ne pääasiat eli hampparit oli tosi hyvät :) Oijoi, Turku on ihana!

Anne Malia (Ei varmistettu) http://www.muotimielessa.blogspot.fi/

Hyi, pakko sanoa, että inhoan Heseruokaa. Miten tähän onkaan tultu, nuorena se oli niin hyvää :)

Ranskiksista luin kerran jostakin seuraavaa (tieto muistinvaraista), Hesellä ne eivät ole täysin perunasta, vaan joukossa on riisijauhoja kun taas Mäkillä ne on tehty vain perunasta. Mutta siksi kipitänkin pikaruoan hetkellä mielummin Mäkkiin....ovat parempia huonoista, heh.

Hertta
Lilou's Crush

Joo, ei kyllä kuulu omaankaan herkkulistaan (Anopin kanssa fanitetaan teemaa "puhtaita makuja" :)  -mutta oli niiiiin paikallaan toissapäivänä! Hassua :)  Ja ahaa, mitä ihmettä riisijauho tekee ranuissa? Mausta päätellen ei ainakaan mitään hyvää!

Riviera

Tässä Hesen ranskalaisten sisältö: Ranskanperuna: peruna, kasviöljy, kuorrute (muunneltu perunatärkkelys, riisijauho, perunadekstriini, suola, nostatusaine (natriumdifosfaatti, ruokasooda), maltodekstriini, stabilointiaine (ksantaanikumi)).

McDonalds käyttää 100% perunaa, huomattavasti parempia ! RRRapsakoita :) 

 

Hertta
Lilou's Crush

Ha! it figures...

ranuliisa (Ei varmistettu)

Hesen ranut on persuksesta. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Hesen kurkku-ja paprikamajoneesi on niiiin hyvää. Joskus ostan hesestä vaan majoneesia jonka nautin mäkkärin ranujen kera. Joskus hesessä oli hyvä kasvishampurilainen mutta siitä on jo vuosia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.