Kuninkaallinen kohtaaminen

Lilou's Crush

Haettiin perjantaina posti, ja sieltä löytyi pitkästä aikaa kuolinpesän kirjeiden sijaan jotakin vallan muuta. Nimittäin kirjekuoreen pakattuna lempisuklaatani, sponsoroitu lähetys siis. Ilahduin aivan tavattomasti, ja pääsin ehkä hetkeksi eroon hiipivästä postilaatikkokammostani, jonka vain poisnukkuneelle kuuluvia posteja päivittäin tursuava laatikko voi aiheuttaa.

No mutta, saatekirjeen ja lähetyksen uutinenhan ei toki ole meille vannoutuneille punaisen Royalin ystäville uusi, mutta tiedoksi kaikille tuon kuninkaallisen suklaan ystäville, että sitä saa taas (viidentoista vai kahdenkymmenen?) vuoden tauon jälkeen levynä! Muitakin värejä, mutta punainen on yli kaikkien muiden, likimain ainoa suklaapatukka, jota itse ostan. Ja se tuntuu loppuvan aina kesken. Ei lopu enää. En nimittäin kuulu niihin, jotka voivat ihan levyllistä suklaata upottaa kerralla. Sielu vetäis vaan polvet ei kanna.

Meillä on lauantaisin namipäivä, sinne saakka sinniteltiin. Olen itse ihan hullun perso karkeille, mutta lapsen kanssa pidän tiukkaa linjaa.

 

Kommentit

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Se valkoinen oli hullun hyvää. En ole nähnyt tai maistanut sitä reiluun kymmeneen vuoteen?

Miu
Miu

Hei joo! Oliko siinä valkoisessa pähkinää? Vai sekotanko nyt ihan. Mut toi vihree pähkinäsuklaa on hy-vää. Nam.

Kimpassablogi (Ei varmistettu)

Nuo ihanat herkku levyt, muistan ne! Onks keskellä suklaata vielä se logo! Ja missä pirskutissa mun sponsorisuklaat viipyy!

Vierailija Ida (Ei varmistettu)

Nuo Royal-suklaat on kyllä herkkua, mutta mua ärsyttää suunnattomasti se niiden palojen muotoilu! Kun ei saa taitettua yhtä palaa irti, niin kuin ns. tavallisessa levyssä tai patukassa. Pieni murhe, mutta usein ostopäätökseen vaikuttava, vaikka suklaa itsessään on ihanaa. ;)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Jes jes jes, tätä uutukaista tervehdin aina hymyllä lähikaupan tiskillä. Onneksi mun karkkipäivä on jo perjantaina. Tai miksei jo tiistaina.

MariaR

Mitä mitä, en edes muista royal-levyjä, vaikka royal oli yksi lapsuuden suosikkisuklaista! Taisi äiti huijata ja tuoda kotiin vain niitä pieniä patukoita...vihreitä ja punaisia, ihan parhaita. Nyt selvisi tämäkin asia. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletteko kaikki niin nuoria (kirjoittaa 32-vuotias) ettette muista Kuinka Hyvää se alkuperäinen Royal oli, missä oli Oikea kerros tummempaa suklaata pohjallisena? Ja kuinka sen sai lohkeamaan irti päälliosasta? Juuri siis sellainen, mitä uusien Royal-levyjen päällä oleva kuva esittää. Sen takia mulle toi uutuus tuotti h u i s i n pettymyksen :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.