Kurkistus ensi kevääseen: Bestseller 2013

Lilou's Crush

Kävin illalla Bestsellerillä kurkkaamassa kristallipalloon, ja siellä näkyi jo ensi kevät!  Aikamoinen aikamatka näin talven kynnyksellä. Ja aika herkullinen!

Pehmoisimmat pastellisävyt, eli viime kesän pinkit ja mintut alkavat väistyä terästetympien siskojensa tieltä. Minusta se on kiva juttu, pastellivärit eivät oikein koskaan ole kolahtaneet, neonit ja kirkkaat sävyt puolestaan miellyttävät silmää -vaikka harvoin sellaisia omassa pukeutumisessani suosin.

Neuleita tuntui olevan enemmän kuin ennen, vai kiinnitinköhän itse niihin huomiotani.. Printtihousuja bongasin myös muutamat hurjan kivat.

Selectedin malliston on Bestsellerin laajasta brändivalikosta se oma ehdoton lempparini. Tällä kertaa suosikkini löytyi helposti:  Se on tuossa kuvassa keskellä, käsittämättömän pehmeä, rento mekko. Harmi, kun ainoa kuva söpöliinistä on ihan tärähtänyt, jotenkin onnistuin juuri tuossa rekillä koikkeloimaan.

Vero Modan Very-mallistosta löysin todellakin omannäköiseni jutun: ruskeat, sporttiset nahkashortsit. Vastaavanlaisen H&M:n mustat minulla on kovassa käytössä. VM Very muistuttaa minusta usein Selectediä, eli ei ihme, että nämä kaksi ovat eniten tykkäämäni. Simppeliä ja ihanata.

Tällä hetkellä muuten Very-mallisto on tanskalaisen bloggari-stylisti-muotiammattilaisen Pernilla Teisbækn kasvoilla kaunistettu. Kurkkaa Pernillan blogia tästä, ehkä tykkäät kuten minäkin?

 

Kommentit

Niina S. (Ei varmistettu)

Itse en niin kauheasti noista muista Bestsellerin merkeistä perusta, mutta Selectediltä oon (minäkin) viime vuosina löytänyt vaikka mitä kivaa, ja hyvältä näyttää nytkin! Ja ihan hyvä että noita kirkkaita (neon)värejä näkyy ensi kesänäkin olevan mallistoissa, saa käyttää siis viime kesänä tehtyjä hankintoja vielä toisenkin kauden :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipa ihanan näköisiä vatteita, taidampa itsekin käydä kurkkaamassa!

Hertta
Lilou's Crush

Niina S, jeps, mulla tosiaan tuo Selected on tämänhetken lemppari :) ja minustakin on ihanaa, kun on kirkkaita värejä, vaikka niitä ei ehkä itse osaa käyttää, niin kyllä ne toistenkin päällä saa hyvälle tuulelle!

 

Vierailija, oli tosi kivoja, harmi, kun kuvani olivat noin suhruja, niitä olisi esitellyt mielelllään enemmänkin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.