Kuvia, tunnelmia ja pieni video Pariisista

Lilou's Crush

Hurmaavat ja hauskat reissuseuralaiseni Anne H&M:ltä ja Fashionweekin Johanna.

Olen todella todella todella huono arkistoimaan valokuviani. iPhoto on ehkä surkein tietämäni valokuvasysteemi, inhoan sitä lähes yhtä paljon kuin Adoben sekavaa Bridgeä. Tunteella nappaamillani ja koneelle tallettamillani kuvilla on tapana muuttua aivan liian pian yhdeksi suureksi, myllätyksi kuvatunkioksi. Tuskainen hyi, kun sieltä pitäisi jotain löytää. Itseäni vain saan syyttää tästä, tiedänhän minä sen. Pelastin kuitenkin nämä kivat kuvat toissa viikon Pariisin tunnelmista. Lämmöllä hellineen kaupungin kuvia katsellessa tuli hyvä fiilis näin synkeän syksyisenä päivänä.

Mallisto esiteltiin hulppeassa Westin-hotellissa, sievässä sviitissä. Piipahtipa siellä paikalla itse suunnittelijakin, aurinkoisena ja erittäin hyvin "parisian chic" -tyyliä ilmentäen.

Aurinkoinen romanialainen näyttelijätär Adele, jonka kanssa meillä synkkasi ekasta silmänräpäyksestä tavatessamme showroomilla. Hassu kiva juttu!

Se Eiffeli, tietty, Westinin ikkunasta kuvattuna.

Hiffasin, että omasta "hippailtaeleganssistani" ei ole kuvan kuvaa, lukuunottamatta ttä kuvaa Johannan ja meikäläisen koivista: jalassa siis leopiikkarit ja nahkahousut, yläosassa musta löysä jakku. Yksinkertaista ja simppeliä. Juhlakansan vaatetus vaihteli verkkareista glittermineihin ja kaikkeen niiden väliltä.

 Itse muotinäytös oli huikean hieno yhdistelmä videota ja malleja "valekaupungin" ikkunoissa. Omalla kuvauskalustollani ei päästy puusta pitkään tungoksessa, mutta pieni tunnelmapala tässä vielä lopuksi kuitenkin muistikorttini syövereistä.

 

PS. Tunnistatteko, lavalla suomalaiskauneutta!

Kommentit

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Kiitos Hertta tästä, ihana oli saada fiilistellä huikeaa mallistoa sinun välityksellä! Pariisi ja Marant, pure love molemmat!

Kuvien säilömiseen itse kehitin tolkun ulkoisen pienen kiintolevyn avulla. Puran kaikki kuvat tuohon pieneen hopeiseen laatikkoon ja tallennan ne kuukausien mukaan nimeämiini kansioihin, tyyliin marras13 jne. Näin ainakin osaan suunnilleen paikallistaa missä jotkin kuvat ovat. Koneelle en viitsi enää kuvia purkaa, niitä kertyy niin hirmusti. iPhoto sucks! en oo ikinä vissiin kunnolla edes tutustunut siihen, aivan liian sekava setti. Kuvat muokkaan Photoshop Elementsillä, josta on tullut versio 12, se pitäisi saada, siinä on hienoja ominaisuuksia.

Liisa
Osasin!

Hyvää nimipäivää! Ja pikaista paranemista myös! :)

Vierailija Hessu (Ei varmistettu)

Hassua. Mulla ja iphotolla on synkannyt heti ensi hetkistä lähtien, tulen käyttämään sitä varmaan hamaan tappiin asti.

Ihana Pariisi. Näyttää mukavalta reissulta.

Tsemppiä paranemiseen.

Annis (Ei varmistettu)

Mistä sun ihana ekan kuvan huivi on peräisin? Tai nahkahousut? Ihanat :)!

Miss T (Ei varmistettu)

Ihania fiiliskuvia Pariisista! Ihana Pariisi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.