Laatikkovinkki kellaristeille ja ullakkoisteille

Lilou's Crush

Meillä tuli tänään katolta vettä sisään upouuteen keittiöömme! Jotta välttyisin ajattelemasta tätä uusinta riesaa (ohoi, voi veljet kuinka on niskaan kaadettu ämpäreittäin kuumaa kuravetta viime päivät) kerron sen sijaan itselleni uudesta tuttavuudesta, joka vaikuttaa tosi lupaavalta.

Kuten arvaatte, meillä neliöiden vähetessä vähenee myös säilytystila. Menneisyyden kurjat kokemukset ullakko- ja kellarisäilytyksestä kangastelee mielessä, ja  mietin jo ties mitä vipstaakeleita kotiin. Mutta sitten Facebookin Konmari-sivulla törmäsin Orthexin Dry Boxeihin. Lueskelin lisää käyttökokemuksia, ja vaikuttaa siltä, että nyt nököttää lattialla ötökät ulkona pitävä laatikko. Dry Boxit lupaavat suojata tavarat niin kosteudelta, öttiäisiltä, pölyltä kuin haisuiltakin, ja kestävät pakkasta miinus neljäänkymmeneen. 

meillä bokseihin muuttaa todennäköisesti monoa, luistinta ja sen sellaista kausitavaraa. Myös jotakin miehen rompetta oli ajatus ulkoistaa yläpuolellemme. Mitään arvokasta en ullakolle tai kellariin vie, muutamakin murto kun on osunut omalle kohdalle.

Ostin Lanternan Sotkasta viimeiset laatikot, sattuivat olemaan tarjouksessa sopivasti, mutta näitä näyttää löytyvän hyvin muualtakin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.