Lantion mitalla

Lilou's Crush

Olin unohtanut sen, että vaikka iso pallo etupuolelta katoaa, lantio ei palaudukaan samaa tahtia mahan kanssa, vaan vie muutaman kuukauden pidempään (keskimäärin 3-6 kk, osasi kertoa jokin opus). Ja kappasta vaan, siitähän seurasi akuutti housu-ongelma. Äitiyshousuja lukuunottamatta vain verkkarini mahtuvat lantion kohdalta päälle. Ja viileiden kelien koittaessa tämä on piskuinen probleema.

Housutta ei ole suotava kulkea, joten housukaupoille vie tie. Farkut tulevat tarpeessa ykkösinä, ilman yhtäkään paria ei oikein pärjää. Toki belly-beltin kanssa muutamia pöksyjä voi käyttää, mutta niin kovin mielelläni pistäisin unholaan kaiken raskausajan tavaran. Olkoot se hätä-hätävarana.

Tykästyin noihin H&M:n polvista auki oleviin farkkuihin ensi silmäyksellä -revityt farkut eivät siis ole vieläkään menettäneet viehätystä silmissäni, joku niissä vain iskee... Ja niin iskee tietysti syysviimakin sisään viilloksista. Hmm...

Kommentit

Amal
Kuplassa

Voi voi, itselleni tuli myös tuo lantioluiden laajenemisen palautumisen hitaus yllätyksenä. Vaikka raskausajalla säilyi melko hyvin ylimääräisiltä kiloilta, niin omien housujen vetoketju säilyi pitkään saavuttamattomana. Juurikin tästä nimenomaisesta syystä. Itse kuljin reteästi tarpeeksi pitkässä paidassa farkkujen vetoketju auki. Välillä piti housuja hieman kiskoa valumasta :)

Hertta
Lilou's Crush

Nyhän minäkin sen muistan, ja vitsit kun jo ajattelin päässeeni kaikista viritelmistä! Samalla tapaa minäkin kuljin, vyöllä pöksyt kiinno ja onlyn pitkä toppi peittämään viilut :D Yhdet sopivat housut aion kyllä hankkia, ihan vain että ei koko aikaa tarvitse säätää :)

Llll (Ei varmistettu)

En halua masentaa, mutta minulla ja suurimmalla osalla äideistä mittasuhteet vaan muuttuvat pysyvästi. Ennen ongelmakohtani oli vyötärö ja jenkat. Ironisesti raskaus levensi lantiota suhteessa muuhun kroppaan. Mittasuhde säilyy, vaikka paino nousisi tai laskisi.

Hertta
Lilou's Crush

Juu, ei tässä varmasti ihan entiselleen palauduta, tosin olettaisin, että ensimmäinen raskaus teki sen suurimman työn lantion leventäjänä ja tämä toinen sitten peesaisi. Mutta mistäs sitä tietää, vaikka homma jämähtäisikin vielä suuremmin kuin viimeksi! Kaapista löytyy kyllä vaatetta sen verran suurella vaihteluvälillä, että jos nyt MUUTAMIIN mukaviin vanhoihin vielä mahtuisi, niin oi onnea -muuten tulloopi tyyriiksi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.