Lapsen kanssa Teneriffalla, TOP 5

Lilou's Crush

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aurinkomatkat

Kuten tiedätte, meidän kohdalle sattui mystisen huonot kelit Teneriffan reissulle. Sain tosi hyviä vinkkejä minne mennä teiltä tänne ja lisäksi kahlattiin viimeiset yöt ennen lähtöä läpi nettiä ja esitteitä, ja meille oli ihan selvää, minne reissulla haluttaisiin mennä. Toisin  kävi, mutta kerron silti meidän perheen TOP Vitosen,  jos me oltaisiin saatu päättää, eikä säiden herra.

1. Uiminen

Uiminen on ykkösjuttu, ja sitä voi Teneriffalla tehdä vaikka miten: altaassa, rannalla tai kahdessa jättimäisessä vesipuistossa. Tätä odotti tyttö eniten lomalta (etenkin vesipuistoja) ja onneksi pääsi hitusen altaaseen polskimaan.

2. Loro Parque

Nimi tarkoittaa papukaijapuistoa, sillä puistosta löytyy maailman suurin papukaijaporukka! Kaijojen lisäksi eläinpuistosta löytyy ihan kaikkea pingviineistä (jälleen maailman suurinta: suurin sisäpuisto pingviineille) laiskiaisiin (mun suosikki!), gorilloihin ja delfiineihin (ja taas yksi enkka, Euroopan isoin delfiinishow-allas). Etenkin mies ja lapsi tykkäävät eläintarhoista, ja ekana yleensä reissukohteissa tsekataa, löytyisikö hyvä sellainen.

3. Siam Park

Costa Adejen kyljessä sijaitseva Siam Park on uudehko, valtavan hurja ja valtavan suuri vesipuisto, jossa myös muutama leppeämpi lasku. Soveltuu parhaiten isommille lapsille ja aikuisille. Puisto on Loro Parkin perustajaperheen eläinpuistoa seurannut projekti toiselle puolelle saarta, kuulemma jälleen Euroopan suurin.

4. Jungle Park

Viidakkopuisto aivan Costa Adejen vieressä, jonka läpi voi kulkea pitkin tunneleita, riippusiltoja, vesiputouksia, pitkänpitkää liukumäkeä, luolia ja laguuneita. Puistossa esitetään joka päivä myös näytös eksoottisten lintujen kanssa. Meidän tyttö olisi ra-kas-ta-nut kiipeilyä ja riippusiltoja, tätä esitettä luettiin pitkään ja hartaasti.

 

5. Aqualand

Vähän vanhempi, suuri vesipuisto, josta löytyy vähän Siam Parkia hellempiäkin liukuja, sopii siis paremmin perheen pienillekin vesihiisille. Puistossa on myös päivittäin delfiiniesitys. Myös Aqualand sijaitsee aivan Costa Adejen kyljessä, oikeastaan Costa Adejessa.

Näissä me oltaisiin aikamme haluttu viettää -jos joku teikäläinen on matkalla tuonne, pitäkää turrrrkasen hauskaa, ja tulkaa kertomaan kuulumisia!

 

PS. Sain juuri kuulla, että Aurinkomatkojen FB-sivuilla on tänään perjantaina alkamassa kiva kilpailu/arvonta näiden reissublogien vinkkien kera.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.