Lasarettilook eli minttu-pilkulliset varpaankynnet

Lilou's Crush

Tänään oli tuomiopäivä, kävin polvipolojen kanssa kahdeksan (!) ortopedin/kirurgin/veitsenheiluttajan ihmeteltävänä. Hellää on huolenpito HYKS:issä, viime kesän osastoajalta tuttu hoitaja tarjoili kahvia ja ennätti rupattelemaan kiireiden keskellä muutaman sanan.  Minua vähän nauratti, kun leikkaajajengi kertoi, että on vallan harvinaista, että pääsivät kerralla konsensukseen tulevista operaatioista koko joukko. Nyt vain odottelen alkusyksyllä koittavaa leikkausta.

Tuossa eilen kun lakkailin kynsiä, tuumasin että nyt saa väistyä koralli, ja laitetaan lasarettiin sopiva lookki. Taiteilin tämänhetken suosikkilakallani, tuolla pilkullisella, osaston seinistä tutun minttusävyn päälle konfettikerrokset.

Ja sitten en joutunut ottamaan kenkiä pois, kun paljain säärin olin jo valmiiksi. Hukkaan meni hyvät hihitykset :)

 

 

(Pilkkulakka saatu L'Orealilta.)

Kommentit

Kiira123 (Ei varmistettu)

Voi itku! Minkälaiseen leikkaukseen joudut? Mitä polville on käynyt? Hienot kynsilakat onneksi päivää piristämässä :-)

Hertta
Lilou's Crush

Polvista päksähti irti ja repesi kokonansa kierukka, ja jauhautui ihan tuhannen muussiksi. Sitä yritettiin viime kesänä pelastaa ja leikkauksesta tulikin aika riesa, avoleikkaus veti pötkölleen kahdeksi kuukaudeksi, ja koipi ei silti tullut kuntoon. Sairasloman aikana kaaduin, ja toisesta polvesta repesi myös kierukka, pahasti sekin! Mikä tuuri! Nyt polvissa on kulumaa, jota koitetaan vielä rei'ittämällä arpeuttaa ja toista korjaillaan vähän sieltä sun täältä, poistetaan kierukankappaleita ja mahdollisesti vähän muutakin! Olipas sairaskertomus, mutta jos säryt edes toisessa jalassa vähän helpottaisi, olen ihan valmis leikkuriin, vaikka jänskättääkin. Toimi ne eivät kunnolla, mutta eteenpäin pääsee :)

NinaN (Ei varmistettu)

Voi ei, onpa sulla huono mäihä. Tsemppiä!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos!

Ihanat kynnet!

Voi harmistus näiden polvijuttujen kanssa :( Ja vielä niin huono tuuri sen toisenkin kanssa. Voimia ja tsemppiä Hertta!! <3

 

rosmis (Ei varmistettu)

Mä löysin sun blogin viime vuonna juuri näiden polvijuttujen takia. Kommentoinkin jotain ja kyselin hirveesti sun koiven voinnista, mutta se tais olla vanhempi postaus enkä saanu ikinä vastausta. :( Ikävä kuulla että polvivaivat jatkuu edelleen. Mut ymmärrän tuskan, koska mulla on sama ongelma. Menin viime syksynä leikkaukseen ja sen piti olla kolmen kuukauden keissi. Lääkäri syytti kahen kuukauden jälkeen kontrollikäynnillä, että mä en treenaa (tein liikkeet 1-3 krt päivässä ja kävin 5 kertaa viikossa vesijuoksemassa). Onneks tajusin vaihtaa seuraavan huoneen lääkärille, joka ei oo tähänkään mennessä lannistanu mua. Mulla on vaan joku hermovaurio reidessä, eikä jalka tunnu kuntoutuvan millään. Ja parasta tässä on, että myös itse toimenpide tod. näk. oli riittämätön vaikkakaan suurempaa leikkausta ei nykyinen lääkäri halua suositella. Heh heh. Mut niin, mun oikeesti piti toivottaa suuret tsempit ja jaksamista, älä luovuta ja tuskastu ja jaksa aina treenata. Suosittelen vesijuoksemista, jo nyt ennen leikkausta. Itse kävin itäkeskuksen uimahallissa ja aamuisin siellä on aina joukko senioreita piristämässä päivää, iltaisin se tosin muistuttaa villiä länttä, jolloin kannattaa pysyä mahdollisimman kaukana! Tietty nyt kesällä stadikka on kiva :))

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.