Lasten sunnuntai

Lilou's Crush

 

Meillä on ollut aivan juukelin ihana viikonloppu! Ollaan ehditty vaikka ja mitä. Perjantaina hippailtiin ystävien ja miehen kanssa, lauantaina visiteerattiin veljen luona, käytiin kiinalaisessa herkuttelemassa koko perheen+nallen kera, käytiin ihan ekaa kertaa tytön kanssa elokuvissa ja saunottiin urakalla. Tänään vuorossa oli aamulla leipomishommia (yhden hyvän vinkin jaan seuraavassa postauksessa lasten synttärihommiin), ja sitten lähdettiin vielä kaksin tytön kanssa lasten sunnuntaihin Flowissa, ja illan kruunasi pihapiirin sankareiden synttärikemut.

Tytön lempparihommia FestiFaaleilla olivat Mimmien organisoima mainio askartelupaja, graffitimaalauspiste ja tietty musiikkikin. Myös kotimatkalle tarttunut ilmapallo ilahdutti vielä iltasellakin. Eikä jätskipistekään varsinaisesti päivän kulkua haitannut... Tyttö kysyi kotiin lähtiessä, että "miten täällä voi olla niin kivaa". Ensi vuonna meikkiksellä on takuulla seuraa taas sunnuntaina!

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Ihanaa! En edes tiennyt, että Flow´ssa on lapsillekin menoa. Toki, ei taida ihan taaperoikäisille sentään olla tarkoitettu ;) No, parin vuoden päästä sitten. Hih.

Hertta
Lilou's Crush

No nii-in! Ja ihan taaperoikäisille löytyi kanssa puuhaa! Ilmapalloja, Mimmien konsertti ja sen semmoista! Paikalla oli lapsia ihan vauveleista tuommoisiin tenaviin kuin meidän viisivuotiainen! Ehdottomasti sinne, jos oma ranneke on tullut hankittua (lapset ilmaiseksi), ihan tuon lasten flown takia ei kuitenkaan (minusta, tällaisenaan) kannata kallista lippua hankkia.

Mindeka
Ma-material Girl

Hyvä pointti ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.