Lauantain iloksi pieni Lumene-arvonta Liloun FB-sivuilla

Lilou's Crush

Sain Lumenelta testiin juhlakauden meikkituotteita, ja ajattelin lauantain iloksi laittaa hyvän kiertämään ja arpoa muutaman eri hyväksi havaitsemani tuotteen myös teille Lilou's Crushin FB-sivuilla. (Arpomani tuotteet ovat toki käyttämättömiä).

Pakettiin sisältyy:

  • Uudistunut Lumene Touch of Radiance matta meikkipuuteri, sävy 30, Aurinkokaakao
  • Lumene Party Collection Sparkling Stars Gloss&Care joulunkultainen kynsilakka, sävy 35, Täydellinen Hetki
  • Lumene Natural code Eye Dramatizer Trio luomiväri, sävy 9, Divine

Tuotteista kerrotaan seuraavaa:

Meikkipuuteri on uudistunut, ja siinä on hellävarainen ja ihoa hoitava koostumus. Suomalaisen lakan siemenuute suojelee ja ravitsee ihoa ja valoa heijastavat pigmentit minimoivat optisesti ihohuokosten näkyvyyttä.

Luomivärissä väri on mikropigmentteinä, joten lopputuloksesta tulee kestävä. Väreissä on käytetty ratamoa, joka on paitsi antibakteerinen, myös kosteuttaa, pehmittää ja suojaa ihoa. Väri ei sisällä parabeeneja.

Juhlakauden kynsilakkasävyissä on syviä jalokivisävyjä ja metallinhohtoa.

Muista testatuista kirjoittelen juttua myöhemmin kun olen niihin kunnolla perehtynyt, mm. uposen uusista Lip Tinteistä (tussimainen huuliväri+huulivoide) joita testaan heti tervehdyttyäni ja tasoittavasta kosteuttavasta tehohoidosta, jota ikuisuuksia kestäneen poskiontelotulehduskierteen ja nuhan rassaama naamani odottaa erityisen innokkaasti. Nyt jos koskaan on kyllä tämä pärstä kaiken mahdollisen avun tarpeessa.

 

Voit osallistua tuotepaketin arvontaan Lilou's Crushin FB-sivuilla kertomalla meille muille vinkiksi, mikä on must-meikkituotteesi! FB:sivulle pääset klikkaamalla tästä!Arvon paketin voittajan sunnuntai-iltana, eli nopsakka rapsakka arvonta :)