Laukkuni sisältö

Lilou's Crush

Tosi pitkään on ollut mielessä tehdä klassinen "laukkuni sisältö" -postaus, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Hyvä hetki tuli kuitenkin, kun haikein mielin tyhjensin laina-Pradasta sisällön pöydälle siirtääkseni sen toiseen käsveskaan. Joten ta-daa, tässäpä paljastettuna laukkuni syvin olemus silloin, kun käytössä on tilavahko arkiveska.

1. Työpaikan kulkukortti (Tokiosta ostettuun Rilakkuma-suojaan puettuna)

2. Reissun jäljiltä ja flunssakautta vastaan laukkuun jääneet puhdistuspyyhkeet, nessut ja yksinäinen tehopuhdistuspyyhe

3. Ray Ban-kotelo, ja sisällä joko Wayfarerit jai Aviatorit

4. The Happiness Project -kirja (joka on vielä kesken arjen kiireiden taas alettua=

5. See by Chloén pussukka, jossa tällä kertaa vain astmapiippu, purkkaa ja matkalääkekotelo, jossa pari tablettia särky- ja allergialääkkeitä. Ja purkkaa. Aina.

6. Louis Vuittonin pussukka, joka toimittaa usein rahapussin virkaa jos matkassa on kuitteja tai muuta korttia pulleampaa -sen sisällä on pienempi LV:n korttikotelo, jota en hokannut ottaa esille

7. Malene Birgerin sininen nahkapussukka, jossa tällä kertaa dödö ja Lumenen sekä IsaDoran huulipunat plus (juuri nyt hukassa oleva) BeneFitin sisäkajal

8. Marc by Marc Jacobsin avaimenperä, jonka sisällä majailee kotiavainnippu ja usein myös autonavaimet

9. P3-kuulokkeet

10. iPhone

11. Prisman kärrypolett

12. Kivi

13. Chanel Mademoiselle -matkatuoksu

14. Auton avaimet vähän liian ison mutta niin nätin HAY:n avaimenperän kanssa

15. Meinasi unohtua: ylärivissä mintunvihreä silmätippapullo.

 

Siinäpä se! Useista laukunvaihdoista johtuen ei käytettyjä nenäliinoja, ei turhaa sotkua, mutta vähän normaalia enemmän tavaraa kuitenkin.

Mitäs teiltä löytyy?

Kommentit

marijja (Ei varmistettu)

Haluaisin tietää kiven alkuperän ja syyn miksi kannat sitä mukanasi? Se piristi aamuani kovasti. :D

Hertta
Lilou's Crush

Hih, ihana kun kysyit :) Se onkin vallan tärkeä kivi: tyttärelläni on juuri nyt suuri rakkaus kiviä ja keppejä kohtaan. Tuo kivi oli mukamas vähän niinkuin jostain kulmasta katsottuna sydämen muotoinen ja siinä on vaaleanpunainen raita,ja sain sen juhlallisin menoin lahjaksi. Tämän yksilön lisäksi meillä löytyy kylppäristä nuken ammeellinen kiviä, joihin vaihdetaan vesi joka ilta, ja joita siinä tiimoilla ihastellaan. Ja auta armias, jos yksikin kivi vaikuttaa olevan hukassa... Huh! Keppien kohtalo oli vähän nuivempi, kielsin tuomasta sisään, ja ensin etupihaamme koristi keskikokoiseen juhannuskokkoon viittaava kasa, jonka tyttö onneksi reippaana parin viikon taivuttelun jälkeen suostui siivoamaan. Vain "matokirjoituskeppi" jäi, eli sellainen madonsyömällä koristeltu. Tästä arvannet, miksi ei päässyt keppikasa sisään ;)

May

Kiva nähdä että kehän sisäpuolellakin joltain löytyy laukusta Prisman kärryavain. Enhän toki yleistä, mutta kiva ylläri oli :) Itseltäni löytyy myös Mujin pillerirasia ja muitakin ketjun muovisia minipurkkeja ja pumppuja. Vanhimmat ovat muuten jo liki 20 vuoden takaa ja edelleen passelit, toimivat, eivätkä lainkaan kellastuneet.

Hertta
Lilou's Crush

Prisma on ehdoton :) Me asutaan n. 4 kilsan päässä Itiksen Prismasta, ja hoidan siellä 80% ruokaostoksista -lopuista vastaa Alepa, jossa pärjää korin kanssa :)

Nuo Mujin systeemit ovat supernäppäriä, mulla on samoin noita purtiloita aimo kasa. Ja arvaa, kuinka harmitti, kun suihkugeelituubi unohtui viime reissulla hotellin suihkuun!

May

Eikun tiedän juurikin kuinka se harmittaa! Hukkasin eräissä polttaripidoissa oman saippuapumppuni. Olin varma, että sen oli joku ottanut omakseen kunnes tajusin sen tietenkin menneen vahingossa roskiin hotellin muiden minipullojen rinnalla... Kerronpa että suhteettoman iso haloo nousi pienestä purkista :)

Hertta
Lilou's Crush

Aah, tää vähän lohduttaa: mua riepoi nimittäin NIIIIIN paljon, että raahauduin vielä respaankin kyselemään putkiloni perään. Kattoivat kuin kahelia...

Hertta
Lilou's Crush

Ja hei jestas tajusin, että mehän asutaan nykyään kehien välissä! Kehä ykkönenhän taitaa juuri tuohon Prisman nurkille päättyä :D

Hertta
Lilou's Crush

Nauratti itseäkin, kun odotin että löytyyköhän jotakin "Jännää" kuten lapsen käytettyjä laastareita (has happened), nenäliinoja, parittomia sukkia tms, mutta laukun vaihtelu on ollut hyvä siivouskurssi :) Ai miten ihana tuo että laukussa on aina rakkautta :) Meillä tyttö sai hyvältä ystävältäni hiotun energiakiven (lienee juuri ruusukvartsi) ja se on aina tyynyn alla, ja sitä kohdellaan asiaan kuuluvalla kunnioituksella. Ihana lahja!

Vierailija (Ei varmistettu)

heh :) no joo, yhteen aikaan kuljetin mukanani Reppua (tavislaukut oli liian pieniä) jonne mahtui Pojan kivet&kävyt&nallet&etc ja koiran hihnoja &luita etc. samaten pikkuapteekki mahtui. eväät. vaihtovaatteet etc. se oli ihan järkkyä :D kaverit sanoivatkin aina että mitä mulla ei oo mukana: sitä Ei tarvita !( erään kerran (treella asuessamme) lähdin tämän revohkan kanssa keskustaan ja siinä käytävällä keekoillessamme, ihmettelin kummaa ällöä hajua joka tuli jostain... ? no, olin hypännyt dösään roskapussi toisessa kädessä :P halu hypätä mustaan aukkoon oli maaginen !) olipa mun koira kerran kantanut vanhan nakin mun käsilaukkuun ja sekin oli melkoinen elämys löytää se kesäkuumalla... :) no, nämä ovat näitä ihanuusmuistoja :D tuo siivousvaihtarilaukku on Hyvä !! oli mulla joskus kapinavuosina pelkkä muovipussikin laukkuna. uuh, mitähän tuli ajateltua ;) tuosta Kivistä haluankin tehä ihan oman postauksen ♥ niissä on jotain ihanaa Taikaa ! ja tää arkikin muuttuu kummasti kun sille taialle antaa luvan tulla. Lapset ovat ihania. voi kun me aikuisetkin osattaisiin ottaa heistä enemmän mallia ♥ siinäpä sitä olisi haastetta... :)

CougarWoman
CougarWoman

Ohhoh, nyt ihan alkoi hävettää.

1) Lompakko
2) Kännykkä
3) Avainnippu 
4) Tupakat
5) Huulirasva
6) Aurinkolasit+kotelo 
7) Purkkaa

Näillä mennään ja loput lainataan tarvittaessa :)

 

Hertta
Lilou's Crush

Päh, tossahan on kaikki olennainen ja vähän päällekin! Mulla oli poikkeuksellisen paljon kamaa hetki sitten :)

.Tiia

Jostain kumman syystä nämä käsilaukun sisältö -postaukset ovat aina yhtä mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa :). Täytyypä pistää korvan taakse, jos joku kerta saisin aikaiseksi itsekin tyhjentää ja kuvata tuon käsilaukuksikin kutsutun pohjattoman säkin sisällön :).

Hertta
Lilou's Crush

Mustakin! Se on se tirkistelijä minussa :D Ja tuun kyllä heti katsomaan, kun tämän teet :)

.Tiia

Nyt on tämänkin tytön käsilaukun sisältö paljastettu maailmalle :)

IiraL (Ei varmistettu)

Ilahduttavaa huomata että muutkin ovat pussukka pakkaajia :) olen useammankin kerran saanut lentokentän turvatarkastuksessa kuulla kommentin pakkaamistavastani: pieniä pusseja koko laukku täynnä. Aika samoja tavaroita kannan mukanani lääkkeitä myöden, kivi vain puuttuu. Niin ja kuulokkeet nekin ovat tietty pussissa :D

Hertta
Lilou's Crush

Hih, no olen JUST tommonen pussukkojen kantaja :D En kestä, jos tavarat on hujanhajan pohjalla. Ja rrrrrrakastan pussukoita:) Voidaan perustella tätä touhua järjellä: kun on romppeet pussukoissa, sotkuuntuu kassi vähemmän :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.