Lauma koossa -lempihuonekaluni

Lilou's Crush

Viimepäivät on mennyt suurimmaksi osin ihan pötköllään, koipi on ollut kovin kipeänä, mokoma. Ilonpikkujakin mahtuu joukkoon; kaksi kaivattua Eamesin DSW:tä saapuivat viimein kotiin. Tilasin ne nettikauppa Connoxilta, toimitus oli supernopea, alle viikko, eikä Vitran tuotteille tullut postikuluja. Kiltti postisetä kantoi isot laatikot sisään saakka.

Nyt on yksi pieni haave toteutettu, kauniita lempihuonekalujani on ison pöydän ääressä yhteensä kuusi. Toisessa päässä nököttää Artekin penkki, toisessa päässä TrippTrapp. Mahtuu vaikka naapurit ja naapureiden lapsukaiset, testattu on. Kivaa.

Iloista iltaa, nakkimakkaraiset!

 

Kommentit

Tasaraita

Kivan näköistä on! Nuo tuolit ovat aina miellyttäneet omaakin silmää ja ovat mielestäni oikein mukavat istuakin. Meillä päädyttiin pitkän pohdinnan jälkeen Jacobsenin muurahaistuoleihin. Ottaisin kyllä mielelläni nuokin, sitten joskus kun on niin iiiiso koti että sinne saa keittiön lisäksi oman ruokailutilan ja voi hankkia ison pöydän pienemmän arkipöydän lisäksi. Hih, ainahan voi haaveilla. Tykkään kovasti myös tuosta taustalla näkyvästä liitutauluseinästä. Liitutauluseinät on jotenkin jo muutaman vuoden kutkutelleet kauheasti mutta meidän kodissa ei ole sellaista yhtä yhtenäistä seinää mihin sen näppärästä voisi maalata. Maalaan lapsen huoneesta yhden seinän varmasti heti kun tuo pieni osaa tehdä liiduilla muutakin kun laittaa suuhun. :)

Tasaraita

Unohtui muuten äskeisessä kommentissa sanoa että se on muuten ihana tunne kun jokin kauan haaveiltu kodin sisustusjuttu toteutuu. Hyvää kannattaa odottaa ja joskus se vaan on niin että se on hyvä ettei kaikkea voi hankkia kerralla. Kun jotain on kauan odottanut on se niin ihana kun haave lopulta muuttuu todeksi.

Aniliini

Myös meikän ehdottomia suosikkeja nuo tuolit! Itselleni hommasin pitkäaikaisen haaveen eli dsr:n - on se ilo silmälle! En olekaan tainnut aiemmin kommentoida, vaikka täällä aktiivisesti kurkkimassa käyn. Ihana blogi sulla!

Anna M. (Ei varmistettu)

Näyttäpäs kauniilta, kyllä nuo tuolit ovat vaan ihania. Täällä odotellaan innokkaana lisää kotikuvia,  tuo taustan liitutauluseinäkin näytti nimittäin sen verran herkulliselta :)

Paranemisia jalalle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ovatko nuo Connoxin DSW- ja DSR-tuolit ns. aitoja vai niitä Englannissa myynnissä olevia kopioita? Noiden hinta näyttää varsin kohtuulliselta, mikä sitten laittaa epäilemään tuolien aitoutta.

Maisanen (Ei varmistettu)

Vierailijalle: Connoxilta tilatut DSR-tuolit on myös meillä, ja ihan aitoja ovat. Pikagooglaus olisi tuonut sulle tämän tuloksen: http://www.vitra.com/en-un/dealers/de/niedersachsen/connox-gmbh/
Että ihan virallinen Vitran jälleenmyyjä.

Anniii (Ei varmistettu)

Voi kun näyttää kivalta paketilta! Minkä korkuinen teidän ruokapöytä on? Oletko kokenut tuolien istuinkorkeuden liian matalaksi? meiti tahtoo noi tuolit... juurikin valkoisena! onko sun mielestä helppo pitää puhtaana? ja vielä yksi kysymys, onko tuoleihisi ilmaantunut natinaa, toivottavasti ei!?
Nauttikaahan kodistanne, teillä näyttää kivalta! :)

suvi m
suvi m

Kaunista. Minä haaveilen, että joskus saisin ainakin yhden tuollaisen tuolin. :)

Meidänkin pitää jossain vaiheessa hankkia pari seiskaa lisää ruokapöydän ympärille. Sitten kun lapset ovat vähän isompia...

Hertta
Lilou's Crush

Tinttinen, haaveilu on ihan parasta :) Ja tiiätkö, otin ihan sua varten kuvan seinästä nykytilassaan ja sen olin tänne laittamassa, mutta muistikortti hajosi! Juuri nyt! No, huomenna uusiksi sitten vaan.  Meillä moinen on ollut success, ja sellainen tulee myös lapsen huoneeseen kun se rempataan kotvan päästä. Ja olen ihan samaa mieltä, on kivaa hankkia pikkuhiljaa haaveksittuja juttuja. Ja joskus on tosiaan kiva ihan vaan haaveilla hankkimatta!

 

Aniliini, voi dsr:t ovat myös tosi kivat! Ne itseasiassa sopisivat tänne nykykotiimme parempiin kuin vanhaan "jugendiimme" mutta esineenä pidän näistä niin hurjasti, että nämä kyllä pysyvät :) Ja voi miten kiva kuulla, että olet täällä käynyt, ilahduttaa tosi paljon :)

 

Vieraiija, kuten Maisanen  (kiitos pika-avusta :) jo vastasikin, Connox on virallinen Vitran jälleenmyyjä. Meille on tärkeää, että kyseessä on nimenomaan se esine, jollaiseksi sen Eamesit aikanaan loivat, pitkäaikainen haaveemme.

 

Anniii, voi vitsi kun en tässä kunnossani pääse mittailemaan, mutta pöytä on Ikean Norden. Me ollaan tosi pitkiä, mies liki 190 ja minä melkein 180, eli meille pöytä on hyvällä korkeudella näin, mutta tuolit ovat tosiaan edellisiä tuolejamme matalammat. Ovat ihan superhelpot pitää puhtaana, ainoastaan jalkoihin on tullut muutama pikkiriikkinen naarmu noihin puuosiin, kun täällä kodissa aika huoletta kuitenkin eletään :)  Toivottavasti tästä oli apua ja kiitos kivasta kommentistasi!

 

Suvi,teille sopisikin kyllä tämmöinen mustana tai valkoisena tai oikeastaan vaikka missä värissä tosi kivasti. Tykkään seiskoistakin, ovat ihanan selkeät. Niitä tuli kulutettua joka päivä vanhan rakkaan työpaikankeittiössä yli kuusi vuotta, hyvät oli!

 

Tasaraita

Voi miten kivasti ajateltu. Hitsi sitä muistikorttia kun meni hajoamaan. No jään odottelemaan kuvaa. :) Mukavaa sunnuntaina!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun veikkaus on et nuo dsw.t on siinä mielessä parempi istua et siinä ei tule kolhaistua jalkoja tuolin jalkoihin istuessa. Dsr.n jalat ovat ahtaammin toisissaan ja siinä kolhaisuja tulee helpommin istuessa kun taitat jalkasi ns. istuimen alle.?? Muutoin taitava olla istuinkorkeuksiltaan Sun muilta mitoiltaan samanlaiset,onko joku verrannut??

kimpassa.blogspot.fi/ (Ei varmistettu)

Hertta! Nyt vaadin ehdottomasti lisää kotikuvia! Näyttää aivan mielettömän ihanalta ja tunnelmalliselta. Kyllä kelpaisi eamesin päälle istua canneloneille.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.