Le sac en papier

Lilou's Crush

Eilen toi mies toivomani mieluisan, kevyen tuliaisen.

Kyseessä on ranskalaisbrändi Mercin paperipussi, "Le sac en papier" jota sommittelin juuri sisustuselementinomaiseksi säilyttimeksi vähän joka huoneessa. Pussin ilmettä voi vähän muokkailla kääntämällä tuota suuosaa taitteelle, että ruskea sisäpinta tulee esiin. Näyttää aika kivalta, itse en vielä raaskinut, kun en ole ihan varma, kuinka korkeana pussukka tulee käyttöön. Todennäköisesti kassi päätyy lahjapaperirullien ja muiden sellaisten hankalasti siististi pidettävien tarvikkeiden säilyttimeksi työhuoneeseen, parvekevilteille se oli kuitenkin liian kapoinen.

Tämä onkin vähän tällainen "blogipussi", sillä jostakin sisustusblogista siitä aikanaan sain päähänpinttymän. Merci-liike (suosittelen surffaamaan inspismielessä etenkin tätä sisustuspuolta!) toimittaa kyllä Suomeen, mutta toimituskulut ovat enemmän kuin pussin hinta (alk. 21€ pikkutavaroille...), joten haaveheksi jäi tuolloin, eikä näitä ollut Pariisin reissuni aikaan saatavilla itse liikkeestä.

Pussilla oli hintaa Pinossa 9€. Pinosta saa muuten myös tilattua postiennakolla tuotteita (jos tiedät mitä haluat ja sen löytyvän sieltä, nettisivut ovat vähän kehnonlaiset valikoiman bongailuun), jos et satu liikkumaan Helsingin suunnalla.

Melkein kympin paperikassi vähän tietty huvittaa. Että semmoinen vähän höpsö, mutta kuitenkin käyttöön tuleva sisustushankinta.

Kommentit

millamainen

Onpas hieno!

Milla / millamainen

Hertta
Lilou's Crush

no eikö vain :)

Saara_hki (Ei varmistettu)

Kassin on tehnyt be-pôles eikä se varsinaisesti ole Mercin kassi (enää). Kassista on kyllä olemassa Mercin versio, mutta nuo uudet kassit on eri. Pilkunviilausta mutta silti :P Kandee tsekata myös be-pôlesin muut tuotteet, noudattelevat samaa, ihanaa, graafista ilmettä!

Hertta
Lilou's Crush

Aah, kiitos tiedosta! Täytyy ehdottomasti tsekata muutkin tuotteet, jos ovat yhtä hurmaavia :)

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.fi

Tiedätkö, just eilen kävin Pinossa ja harkitsin tovin ostaisinko tuon saman pussin itsellekin. Mutta koska en nyt ihan heti keksinyt sille akuuttia käyttöä, pussi jäi vielä hankkimatta. Ehkä vielä tässä joskus... :)

Hertta
Lilou's Crush

No ihan akuutti ei kieltämättä ollut meilläkään, kun ei toiminut siinä hommassa mihin kaavailin. Mutta kunhan saadaan työhuone raivattua kirppiskamoista, sitten sovittelen sinne :)

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Paperipusseilla on aina ollut mun sydämessä oma paikkansa. Olen jo vuosia käyttänyt sisustuksessa kivoja paperipusseja ja -kasseja, muun muassa Acnen, Hopen ja Marimekon. Eli tuo sun paperipussi on IHANA! Pitänee käydä kotiuttamassa itsellekin oma kappale.

Sen lisäksi rakastan pahvilaatikoita. Niitäkin on erilaisia, kenkälaatikoita, Hayn, ostosten mukana tulleita, Ikeasta...

Hertta
Lilou's Crush

Sama juttu! Rakastan kaikkia laatikoita myöskin, ja harmittaa, että Hayn ruudullisia ei enää löydy mistään. Semmottiiset haluaisin, yksi iso jo löytyy :)

Miksi sellainenkin arkinen sana kuin paperipussi kuulostaa niin kivalta ranskaksi?

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.