Lehden perässä

Lilou's Crush

Käykö teille koskaan niin, että ihastutte johonkin pieneen (tai isompaankin) asiaan, että ette vain pääse yli tai ympäri, vaan juttu on hankittava?  Itse pyrin pitämään pään kylmän viileänä hankinnoissa,  mutta tässä reilun vuoden sisään niin on käynyt peräti kahdesti. Mikä on sinänsä hassua, koska jo yli vuoden on tavaravirta ollut pääsääntöisesti ulos talosta. Ensimmäinen pinttymä oli pieni lintu, pikku tipi tinttinen (kuutisen euroa) oli aivan pakko löytää ja toinen ihan liian kallis neule (siis aika monta euroa siipiveikkoa enemmän) oli sellainen, jonka alehintaisena löytämiseen käytin aika hitsin monta nettihetkeä. 

Ja nyt taas. Instagramin ihmemaassa ihastuin ensisilmäyksellä julisteeseen, ja mukamas painoin mieleeni, mistä sen löysin, että palaanpa tähän myöhemmin ja selvittelen. No, arvaatte kuinka kävi, tapahtui yks juttu, sitten toinen, ja vielä pari mutkaa, ja kas, autuaasti unohdin sen tilin, missä kuvaan törmäsin. Juliste kummitteli kuitenkin niin mielessäni, että kotiäidin antaumuksella käytin yhdet päiväunet siihen, että guuglailin "green leaf posteria", "monster deliciosaa"  ja kaikkia mahdollisia näiden muunnelmia. Kunnes viimein tärppäsi! Voittaja!

Se hyvä puoli näissä päähänpinttymissäni on ollut, että niistä tiedän todella löytäneensä jotakin mieluisaa. Edellä mainittu pikku lintu on yksi harvoista koriste-esineistä joita olen koskaan hankkinut, ja tykkään siitä ihan hurjasti. Belle Heir-neule osoittautui lempivaatteeksi ensi käytöltä. Että nyt vaan odotellaan, että posti tuo uuden jäsenen tauluperheeseemme, olen varma, että se on täydellinen!

Kaveriksi jättipeikonlehdelle kaavailin pienemmässä koossa palmunlehteä.  Myös muut By Garmi-kollektiivin luonto-aiheiset julisteet (ja miksei muutkin!) ovat tosiaankin ihailemisen arvoisia.

Kommentit

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Voi vitsi, onpa kerrankin sellainen juliste, jonka itsekin voisi hankkia! Kotona majailee kyllä yksi (elävä) peikonlehti, mutta tuo kuva on kyllä tosi mainio myös, vähän kuin viherkasvi, joka ei kuole! Eikä varmasti kyllästytäkään. Nyt tekisi mieli naputtaa tilaus menemään... Vaikka harvoin ostelen kotiin mitään koriste-esineitä, tykkään käyttää rahat ennemmin johonkin käyttökelpoiseen (kuolauslistalla tällä hetkellä uusi laukku, Samujin iiiihana Tori).

Hertta
Lilou's Crush

Ihan sama juttu täällä -tosin taide, joko hipsuissa tai ilman (osahan ei postereita taiteeksi laske:) , on kyllä myös heikkouteni. Nyt on kyllä kurkattava tuo Tori, et ole ensimmäinen, joka sitä ihastelee :) Ja voi oot mahtava, kun saat peikonlehden pidettyä elossa, täällä ei nyt oikein mikään selviä. Jos minä en päästä päiviltä, niin tuo 9kk täystuho!

Morsio
Mennään vaan!

Jessss! Juuri jotain tällaista olin ajatellut meille kotiin, ja kiitos kiitos kiitos että näin helposti sen minulle tarjoilit! :)

Hertta
Lilou's Crush

Haa, miten kivaa että oli apua :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.