Lempiliehut

Lilou's Crush

 

En tiedä, onko näistä liehulahkeista ihan hörselöhameen kaltaiseksi kestoklassikoksi, mutta tänä kesänä ovat yksi käytetyimmistä vaatteistani. En muista mainitsinko jo edellisessä pöksyt sisältäneessä asukuvassa, että tovin kesti, ennenkuin nämä hankin, sillä Lindexin vaatteeksi näissä oli aika kirpsakka 50€:n hintalappu.

Kaikki muut sovittamani mallit tekivät hemmetin muhkean etupepun (en edes tiedä, miten se on mahdollista!) ostin nämä. Eikä onneksi ole kaduttanut. 

Luulenpa, että näillä liehutaan vielä monena kesänä työpaikan käytävillä, töihin kun on minusta niin hankalaa keksiä sopivan viileää ja siistiä vaatetta.

Yllä housuhamosen kanssa toppi Zarasta, avokkaat Jeffrey Campbellilta, vyö YSL ennen Sain Laurentin aikaa ja Chanelin WOC.

Kommentit

my view

Ihanat! Mulla on noi samat, sain ne tosiaan -70% alennuksella joten ei tarvinnut hetkeäkään miettiä! Olin itsekin sovittanut monia muita malleja ja nämä oli ainoat jotka sopi, ihan parhaat :)

Hertta
Lilou's Crush

Oooh, nyt olen kyllä kade! Loistolöytö! Ostin saman malliston vajaamittaiset housut myös 70% alesta mutta vitsi, ne eivät ole yhtään niin kivat kuin ajattelin. Höh.

maitokahvi
Päivän ajatus

Voi hitsi, kun piti tulla tänne ihan kommentoimaan, että näytätpäs kauniilta! Ihana, luonnollinen meikki! Ja hymy :)

Hertta
Lilou's Crush

Eikä, kiitos, ihanasti sanottu! Mutta tiiäks tässäpä se nähdään, kuvassa meikki näyttää luonnolliselta, mutta oikeasti sitä oli kyllä tosi paljon! Tai sitten laitan normaalisti liian vähän ;) mutta hymy sentäs aitoa tavaraa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.