Lemppariasuni tästä eteenpäin

Lilou's Crush

Hei kaverit! Tuollain meikäläiselle epätyypillisen koleesti poseeraan eilisen illan asussani, kun superhypertohkeissani vedin jalkaani H&M:ltä juuri saamani nahkaverkkarit (nahkaveKKarihan meiltä löytyy myös, toimii muuten hirmuisen hienosti näin viikonloppunakin tasan kello seitsämän). 

Löysiä nahkapöksyjä on metsästetty kissojen ja koirien kanssa siitä saakka, kun keväällä vastaavat näin. Asoksen kanssa vesiperä, Topshop, en ehtinyt, Mangon housut nousivat vain polviin saakka ja jo silloin kinnasi. Nyt mahtuu peffa ja massu ja riittää melkein punttikin. Vastaavat löytyvät myös shortsimitassa kaapistani, ja ovat olleet yksi eniten käyttämistäni vaatekappaleista harmaiden collegepaitojen ohella (niin, tuo jälkimmäinen ainakin lienee tylsyyteen asti selviö täällä).

Mies nauroi itsensä aivan tärviölle, kuten jotenkin kummasti sattuu aina juuri niiden juttujen kanssa, joista olen itse eniten innoissani. Uskallankohan siis edes kysyä, että mitä tuumaatte...

Ihanaa, rentouttavaa, suloista, pulleaa lauantai-iltaa. Täällä leipoutuu pulla anopin ja tytön toimesta, mies musisoi alakerrassa, appiukko nauttii tuossa vieressä Avaraa luontoansa, minä puijaan seuraavani mukana, tilkka punaviiniä lasissa lämmittää. Just nyt kaikki niin hyvin.

Kommentit

Muikku_ (Ei varmistettu)

Mahtavat! Nyt vähän harmittaa että menin pätkäisemään shortseiksi kaverin kasaribilepöksyt, viiden euron nahkahousut joissa on kiristysnauhat ja sopivan pussittava vyötärö. Tosin on ne ihan huiput myös lyhyenä, vaikka mies niille nauraakin.

Hertta
Lilou's Crush

Muikku, meiän miehet ei vaan TAJUU ;) Mutta nahkashortsit on ehkä jopa käytännöllisemmat kuin pitkät, ne sopii useampiin kenkiinkin :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Tykkään ! ihana asu :)

-Maria

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Maria :) Perusjutut yleensä kyllä toimii ihan parhaiten, joku pieni twist tietysti piristää aina :) Hyvää yötä!

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Ihanat! Tilasitko vai löytyykö ihan kaupan hyllyltä? Nyt alkoi kutkuttamaan monen laiset yhdistelmät mielessä.. Täytynee laitaa toivelistalle :)

Hertta
Lilou's Crush

Lauralaukku, ihan pian, vissiin jo ensi viikolla, kaupan hyllyillä, joissa on Trendiä :)

 

amoretto, no sanos muuta, tykkään sen malliston vaatteista hurjasti, voi kun löytyisi vähän laajemmin netistä!

vierailija (Ei varmistettu)

Hienot pöksyt, onko tietoa niiden hinnasta?

Terhi Suanto (Ei varmistettu)

ihanat housut!! : )

Hertta
Lilou's Crush

vierailija, kiitos! sain itse nuo housut lahjaksi, mutta ihan kuin muistelisin nähneeni hinnan n. 159€ tai 179€ -Helsingin Aleksin Henkassa näitä oli ainakin rekissä, jos sattuu tiesi varrelle!

 

Terhi, kiitos, tykkään näistä aivan hurjasti, ovat niin mukavat!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.