Lenssussa pahinta...

Lilou's Crush

Ei ole totaalitukkoisuus. Ei kaktus kurkussa, ei poskiontelotulehduskaan. Ei nihkeä kylmä hiki otsalla. Ei huonosti nukutut yöt tai niistämisestä rohtuneet nenänpielet. Ehei.

Vaan se, että makuaisti häippäsee, eikä voi edes lohturuokaa syödä! Saati sitten silloin, kun kaapissa odottaa edellispäivänä herkulliseksi todettua minttudajmia (mistä ne keksii aina nämä meikäläiseen vetoavat makuparit, ei oo kuulkaas eka kerta kun naista viedään karkkihyllyllä...). Yyyy-hyyyyy!

 

PS. täällä siis poden tapani mukaan meidän perheen kaameinta flunssaa. Mies taltutti omansa parin päivän kröhällä ja on nyt entistä ehompi, tyttö selvisi viikossa, mutta meikäläinen on jälleen kuin jyrän alle jäänyt ja kerään varmasti kaikki jälkitauditkin nykyisten kaveriksi. Arrgghhhh! Flunssa, akilleen kantapääni. Onneksi pienin on ainakin vielä säästynyt taudilta.

Kommentit

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.fi

Apua!
Tuo on kamalinta, mitä voi lenssussa tapahtua. Muistan, kun yhtenä JOULUNA olin kipeä, enkä maistanut mitään… Itkin joulupöydässä, kun mikään ei maistunut miltään. Ja minä, yksi suurimmista joulufaneista, olin odottanut tuota joulua kovin paljon, niinkuin jokaista joulua! Snif...

Hertta
Lilou's Crush

Voi ei, mä niin tiedän tuon! mulla on myös ollut kerran tällainen lenssu ja kerran vatsatauti. Kyllä että harmitti!!

P (Ei varmistettu)

Voi ei.... Pikaista paranemista. Meillä tarttui vauvaankin mut minä olen vielä säästynyt. Jospa menis ohi pikaisesti.

Hertta
Lilou's Crush

Voi pientä! Mutta onneksi sinä olet vielä säästynyt, jaksat sitten hoivata pienokaistakin paremmin. PIkaista toipumista!

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Mulla on samanlaiset fiilikset hammaslääkärikäynnin jälkeen. Haluaisi palkita itsensä ja lohduttautua(milläs muualla kuin ruoalla hehe) pelottavan koettelemuksen päälle, mutta suu on turtana ja tunnoton..Eikä edes kannattaisi kun lohturuoka omalla kohdalla käsittää sitä hampaiden kauhua; sokeria :/

Hertta
Lilou's Crush

Hei toi on totta! Ja sitten jos kokeilee, kaikki valuu pitkin leukaa. Mistä tulikin mieleen, että tarttee varata hammaslääkäri pian. huh.

Hups ja häh!?

Tuttu juttu! Sekä ihana minttudajm, että noi vuosisadan flunssat. Päivitetäänpä sairaskertomukset piakkoin! Ja muutkin jutut!

Hertta
Lilou's Crush

Eka inhottava, toka mainio, ja päivitykselle jättipeukku! Soita kun sulle passaa <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.