Leonilkkurit

Lilou's Crush

Apua... Keski-ikä taitaa lähestyä, sillä uusimmat kaksi paria hankkimiani kenkiä ovat puum.. eikun siis leokuosia!

Olen todella ihastunut New Yorkista ostamiini Sam Edelmanin nilkkureihini. Googlailin, löytyisikö niitä muussa värissä, ja minulle selvisi, että Euroopassa mokomien hinta oli lähes kaksinkertainen rapakon takaiseen valikoimaan verrattuna. Sitten törmäsin näihin. Leokuosissa.  Roimassa alennuksessa! Voin lämpimästi suositella mallia: korko on täydellisen korkuinen, kapea kärki ei liiskaa varpaita, ja kevyetkin ovat. Koot ovat ennemminkin reiluja kuin nafteja.

Tilasin omani puoleen hintaan Brandokselta*

*mainoslinkki Brandoksen sivuille

Kommentit

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Ketmanni, olisin klikannut nuo het itselleni, mutta ei oo enää mun kokoo. Ihanat!

Hertta
Lilou's Crush

Voihan voi! Petty on siis malli, jos tulee jossain vielä vastaan. Huomasin muuten, että olisikohan My Theresalla ollut ainakin sitä harmaata mallia, joka minullakin on.. Tai Matchesilla, jompskalla kumpskalla!

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.fi

Aika päheät!

Hertta
Lilou's Crush

Eiksoo! Ja silti ihan toimistokelpoiset näin harmaalla farkulla tylsistettynä :)

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Aika hienot! Joksin itse olen niin tylsä, etten uskaltaisi tuollaisia hankkia ;)

http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Hertta
Lilou's Crush

Minustakin :) Ja et kyllä ole yhtään tylsä!! Se on hyvä vain, että makuja on monia, löytyypä kengätkin eteisestä helpommin, kun kaikilla ei ole samanmoisia :)

Pin (Ei varmistettu)

Onko kengän koko mielestäsi normaali, pieni / iso? Harkitsen tilaamista ja tarjolla olisi myös puolikkaita kokoja...

Hertta
Lilou's Crush

Minusta ovat reilut! Oma jalkani on yleensä 39 -ne harmaat samanmoiset kenkäni ovat jenkkikokoa 8,5 eli mittataulukosta riippuen 39 tai 38,5. Nämä uudet ovat tuolta Brandokselta 38 (laatikossa lukee US8), ja minulla on koossa 38 vain Acnen Pistolit, jotka ovat tunnetusti suurta kokoa. Eli ovat siis lähes numeroa suuremmat kuin normikoko. Olivat aamulla aika napakat, mutta muotoutuivat jo tässä yhdessä päivässä hyviksi, ilman rakkoja/hiertymiä/tuskaa :) Minulla oli sellainen ohut avokassukka jalassa.

Pin (Ei varmistettu)

Kiitoksii, puolikkaalla siis mennään :) Saisiko vielä mielipidettä lestin leveydestä? Joillakin nettisaiteilla oltiin sitä mieltä, että ovat kapoiset.

Hertta
Lilou's Crush

Hmm. Oma jalkani on varmaankin aika normaali -ei leveä, mutta ei hirveän kapea, jos jompaan kumpaan suuntaan pitäisi pakosti valita, niin sitten arvelisin kapeampaan -mutta eivät muutkaan kengät siis jalassani hölsky, eli eiköhän koipi ole aika tavallinen. ja kenkä siis sopi jalkaan, ja tuo nahka mukautui tosiaan hyvin jalkaan, vaikka ensin luulin, että o ou, nyt tuli liian pienet. Toki en tilaisi kokoa 38 jos normikokoni olisi 40,5 tai jalka olisi leveä 39,5. Olikohan tässä mitään tolkkua...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.