Lilou vinkkaa: Motivus 10x kortit tarjouksessa

Lilou's Crush

Motivus Helsingissä ja Turussa tarjoaa tänään (jeps, luin vasta nyt Hesarin) ja huomenna 10x kortit -10% hinnalla. Ja tarjouskortin ostajalle seuraavasta kymmenestä kerrasta vielä 30% pois.

Jos tarjous kiinnostaa, mutta et millään ennätä huomenna Motivuksen tiskille, lähetä kipinkapin meiliä info@motivus.fi, niin sinuun otetaan yhteyttä.

Itse todennäköisesti tartun tähän tarjoukseen. Olen nimittäin paininut viikkotolkulla jumppapaikan valinnan kanssa. Olen nimittäin ollut tarkoituksesta pitkällä jumppastopilla, ja nyt aloittelen uudelleen. Realistina tiedän, että kuukausikortista jäisi tässä elämäntilanteessa paras hyöty saamatta, joten ensimmäistä kertaa elämässäni suuntaan kymppikorttien pariin.

 

Alkutönäyksestä uudelleen kohti sisäliikuntaa voin kiittää yllättäen Adidasta, jonka toimistolta saan isoksi ilokseni noutaa uudet kepeät tossut, Adizero TR:t. -Taukoni on nimittäin ollut niin totaalinen, että olen jumppakenkänikin antanut pois! Tossuista sitten enemmän, kun testiajo on takana.

Ja sitten yleistä jumppasalipohdintaa:

Olen ainakin 12 vuotta keskustassa asuessani ollut erittäin tyytyväinen Motivuksen käyttäjä. Mutta nyt täällä idässä ei ole Motivusta, mikä harmi! Ja itäisin keskustankin Motivuksista eli Sörnäinenkin on lopettanut taukoni aikana.

Elixia löytyisi tuosta läheltä, ja tuntivalikoima ja tilat näyttäisi hurjan kivoilta, naapurista löytyisi viehättävää jumppaseuraa, jotka ovat kovasti tyytyväisiä palveluihin. Mutta se pakkojäsenyys, ai että se sitten rassaa sieluani. En vain kertakaikkiaan halua sitoutua maksamaan kuukausimaksua vuodeksi tai kahdeksi kerrallaan. En halua, ja toisekseen olen kuullut useamman kuin yhden tarinan parin sadan euron jumppakerroista, kun syystä tai toisesta jumppaan ei ole sitten tullut päästyä suunnitelmien mukaan.

Omaan pohdintaani vaikuttaa varmasti vielä kertakaikkisen ikävästi hoidettu sopimuksen päättäminen testatessani Elixiaa ensimmäistä kertaa, siitä ahdistus pitkiä sopimuskausia kohtaan. -Ajat ovat tosin varmasti siitä jo muuttuneet, näin ainakin toivon.

Eli ratkaisuksi luulen edelleen jatkavani Motivuksessa, mutta nyt kymppikerran korteilla. Onneksi työpaikkani sijaitsee metroaseman vieressä, eli ajallisesti kaksi pysäkkiä "väärään" kotimatkalla ei ole paljoa, henkisesti matka on kenties enemmän hektisten työpäivien jälkeen.

Kommentit

Heini T. (Ei varmistettu)

Mielenkiintoista pohdintaa. Olen myös entisessä elämässäni (siellä suuressa kaupungissa asuessani) ollu tyytyväinen Motivuksen asiakas. Itselläni sit kuitenkin kävi taas päinvastoin, että kun liityin elämäni ensimmäistä kertaa taannoin kuukausimaksuiselle salille niin innostuin niin kovin, että päädyin lopulta sinne ohjaajaksi ;)

Toivottavasti löydät mukavan jumppapaikan - popot ainakin ovat suloiset ja tsemppavat varmasti huippusuorituksiin :)

minja (Ei varmistettu)

www.liikkari.fi

tämmöinen paikka tuli sörkan motivuksen tilalle, olisi sinulle vähän niinku kotimatkan varrella :)

Hertta
Lilou's Crush

Heini, sää ootkin ihan supernainen, oon susta tosi ylpee! Hih, mä en voi antautua sille että musta tulis taas samanmoinen jumppakärpänen kuin ennen, mitähän tästä plokin pitämisestäkin tulis :D

 

minja, voi vitsit, hei kiitos, tutustun!

Muikku (Ei varmistettu)

Mulla ei ole ollut ikinä tuota jäsenyyttä, edes silloin kun salikäynneistä piti maksaa jotain. Toki sillä saa ehkä sitouduttua itsekin paremmin siihen liikuntaan, mutta pahimmillaan noille jumppakerroille tosiaan voi kertyä hintaa...

Nytkin olisi mahdollisuus käydä maksullisilla ohjatuilla tunneilla parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä, mutta olen vaan niin mukavuudenhaluinen että helpompi on laittaa treenivaatteet päälle ja kävellä pari minuuttia varuskunnan salille ja ottaa välillä tyttö mukaan jumppaamaan.

Olen huomannut myös "vanhemmiten" että en hirveästi tykkää ohjatuista tunneista, siis mielummin piiskaan itse itseäni tai pyydän työpaikan ukkoja auttamaan. Olen treenannut painonnostovalmentajatuttuni pienellä avustuksella crossfitiä nyt pari vuotta ja olen niin hurahatanut että raahaan kahvakuulia takakontissa joka paikkaan... Lajissa viehättää nimenomaan se, että paljon voi tehdä pienillä investoinneilla myös kotona.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka

Itsekin Motivusta aikoinaan käyttäneenä, Itä-Helsinkiin muuttaneena ja kalliita pakkositoutumisia vastustavana löysin pelastuksen Fixistä, joka löytyy useimpien uimahallien yhteydestä, esim. Vuosaaresta ja Kontulasta. Suosittelen tutustumaan!

A

mana (Ei varmistettu)

Totta turiset, samaisesta syystä en itse ole elixiaan halunnut liittyä, vaikka tilat ovatkin aina näyttäneet kivoilta ja tunteja on erilaisia, myös niitä ajankohtaisia kuten zumbat ym.
On kivaa voida maksaa hyvällä omallatunnolla kun tietää, että ehtii myös käydä sen mitä haluaa. Ja tuo 10x korttihan on aivan loistava siinä mielessä. Itse liikun myös vähän kausittaisesti, välillä ei huvittaisi ollenkaan, eikä pakottamisesta tule mitään.

Helsingin asuntojen hintoja kauhisteltuani mietin, että millaista siellä idän puolella on asua? onko niin ajoittain levotonta ja kamalaa kun ihmiset antavat ymmärtää, vai eroavatko sielläkin alueet paljon keskenään?

Hertta
Lilou's Crush

Muikku, mutta tuollainen työsuhde-etuhan on aivan loistava! Oispas meilläkin! Minä itte tosin olen justiinsa hassusti toisinpäin kallellaan, että tykkään nykyään tyhjätä päätä bodypumpissa ja spinnissä, kun ei itte tartte mittään ajatella :) Tuo kahvakuulailu on minulle tuttu vain sivusta seuranneena, mutta vaikuttaa hurjan tehokkaalta.

A, Fix, jee, täällähän tulee ihan uusia tuttavuuksia! Kiitos kovasti -onko siellä bodypump-tyyppistä juttua? (ja saanhan minä laiskimus sen itsekin selville netistä :)

Mana, voi tiiätkös, juuri silleesti on asiat, eli Idässä on hyvin erilaisia asuinalueita. Itse olen aivan valtavan onnellinen Vartiokylässä! Tällä seudulla on alueita, joihin en itse tykkäisi muuttaa, mutta Vartsikaa voin ainakin suositella täydestä sydämestäni. -Muuten seutu on Aurinkolahtea lukuunottamatta minulle vähän vierasta, Aurinkolahdessa kävin hetkisen asumassa aikanaan myöskin, ja silloin se oli vielä tosi siistiä seutua.

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo Fixillä on ihan yllättävän laaja tarjonta. Löytyy Pumppia ja paljon muuta. Itse asun Puotilassa ja käyn sekä Vuosaaressa että Kontulassa eli tarjontaa on aika kivasti. Ja erilaisia korttivaihtoehtoja on myös paljon.

A

Venny (Ei varmistettu)

Minulla ei ole ollut paluuta saleille sen jälkeen kun 2 vuotta sitten palasin fudiskentille.

Voittaa puntti ym. hommat mennen tullen. Varmasti sieltä teiltä päin löytyy myös aikuisten naisten harrastejoukkueita?

Hertta
Lilou's Crush

A, voihan video, ihan mahtista! Tämän aion tsekata!

 

Venny, fudis on mahtiharrastus! Itselläni on liki 10 vuoden aktiivitausta, joka loppui ikävästi polvivammaan. Harmi kyllä kuningaslaji on lopullisesti pannassa :( Meillä kun olisi vielä ihana joukkuekin ihan tarjolla! Nyt oon sulle kyllä vähän kade :)

Maikki1 (Ei varmistettu)

Itse kävin Vuosaaren Fixillä enkä kyllä voi kehua. Paikka on hirmuisen pieni ja laitteet kulahtaneita. Juoksumatoille ja pyörille joutui aina jonottamaan vuoroaan...tai no, niin monelle muullekin laitteelle. Niin ja useasti laitteet olivat rikkikin.
Eli en siis todellakaan suosittele!

Vuosaaren ClubHouse oli upea, harmi että meni konkkaan juurikin tällä viikolla...

Hertta
Lilou's Crush

Maikki1, no höh, onpas kurja kuulla. Kuntosalilla etenkin laitteiden kunnolla on suuresti väliä, ryhmäliikuntatunneilla ei vähän kuluneemmat puitteetkaan haittaa, kun itseäänhän siinä vain vetkuloi. Harmillisesti kyllä Fixillä ei sattunut olemaan aikatauluihini sopivia pumppitunteja, olisin ollut muuten kyllä kiinostunut. Ostin siis kaksi settiä kymppikertoja vanhaan ja rakkaaseen Motivukseen. Toivottavasti sulle löytyy kiva uusi treenipaikka kanssa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Sen verran pitää vielä kommentoida, että Vuosaaren Fix on remontoitu ja laajennettu viime keväänä. Ennen remonttia en ole käynyt, mutta ainakin remontin jälkeen minun makuuni ihan riittävät ja siistit tilat (tosin olen käynyt vain ryhmäliikuntatunneilla). Ja toisaalta en ole kiinnostunut maksamaan mistään "turhasta" luksuksesta kuntosalilla, vaan perussiisti paikka ja hyvä tuntivalikoima riittävät. Onneksi kuitenkin on erilaisia paikkoja, niin jokainen voi valita mieleisensä :).

A

Hertta
Lilou's Crush

A, juu, jumppikset kelpaa mullekin oikeastaan missä tiloissa vain (salilla en itse siis käykään). Lienee perua naisvoikka-ajoilta, kun tunnit oli aina koulun liikuntasaleissa :) harmi tosiaan, että aikataulut ei natsanneet, joskus viikonloppuisin voisin koettaa tuolla visiteerata, kun on niin kovasti paljon lähempänä kun keskustan Motskut.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.