Lilou vinkkaa: Oii:n ja Babyshopin alet alkoi

Lilou's Crush

Tähdellä* merkityt Babyshopin linkit mainoslinkkejä

Just viime viikolla kyselin hyviä lastenvaatenettikauppoja, ja sainkin teiltä aimo läjän uusia tuttavuuksia, iso kiitos! Tänään vinkkaan puolestani siitä, että kahdessa omassa vanhassa tutussani eli Oii:ssa ja Babyshopissa* alkoi ale -jos tarpeita lienee päivittää pienokaisten kesägarderobia vaikkapa olisi. Aleprosentit olivat pääsääntöisesti 30, mutta jotkut tuotteet jopa -50% ja -70%. Merkkivalikoima molemmissa on aika samankaltainen, yleisine Mini Rodineineen, Geggamojineen ja Molo Kidseineen, Oii:ssa ylipäätään vähän katu-uskottavampaa kamaa mm. Pop-Up-shopilta ja Shampoodlelta, ja Babyshopissa puolestaan paljon nättejä juttuja mm. Petit Bateaulta, Oililyltä ja fiinimmiltä merkeiltä kuten vaikkapa Little Marc Jacobsilta ja Ralph Laurenilta.

Itse tein muutaman pienen vaatehankinnan Babyshopin* kanta-asiakkaiden -30% ennakkoalessa (kannattaa liittyä sähköposirekkariin, alekoodeja tulee aivan yhtenään), kuten nuo keltaiset, höpsösti kylpyankkaa muistuttavat Petit Bateaun buutsit pikkuiselle koossa 17 sekä yhden täysihintaisen vauvantarvikejuttuhankinnan. Taidankin ylipäätään koota jonkinlaista "toisen kierroksen hankinnat" postausta lähiaikoina, yllättävän paljon sitä kuitenkin oli ennättänyt tarpeellista tavaraa laittaa kiertoon ja lahjoitella pitkin maita ja mantuja tässä vaavien välissä :)

Kommentit

Liisa
Osasin!

Joko teille on tullut ne Yolot? Ei kun Yoyot! :D Mulla uusien matkiksien mietinnät on kiikunkaakahtaneet noiden Babyzenien ja Mountain Buggyn Nanojen välille. Pitäisi koittaa testiajaa jossain edes toiset niin voisi tehdä päätöksen.

Hertta
Lilou's Crush

No ei vieläääääkääääääään! Alan olla jo ihan kärmeissäni, sillä toimitus on viivästynyt jo liki kuukaudella -yolojen (hahaa, mä sanon aina noin kanssa :D) ei edes hoppu, kun tilasin sen +6kk-version, mutta samassa paketissa saapuu bee:n baby cocoon, jolle on pikaisempi tarve. Minä en ole nanoja testannut, mutta ihan samojen rattaiden välillä arvoin, ja koko/keveys/pikaisesti testattu ketteryys sitten kallisti näihin, molempi varmasti parempi! Raportoin kun saapuvat :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.