Lilou vinkkaa: Seat Guru -ei enää jalat suussa lennolla

Lilou's Crush

Kuvassa esimerkki pahimmasta mahdollisesta paikasta: yläkerrokseen vievien rappusten vieressä, ei jalkatilaa, säilytystilaa eikä kallistuvaa istuinta. Vessakin taisi olla ihan vieressä

Onko kukaan koskaan lentänyt piiiitkäää lentomatkaa klosetin vieressä? Tai vielä pahempaa, epäkuntoon menneen wc:n vieressä... Tai yölentoa istuimessa, jonka selkänoja ei taitu taaksepäin? Tai mitäs näitä muita koneen suomia riemuja sitten onkaan - itkevät vauvat ja venkulat lapset, yleisesti valitetut seikat ei meikäläistä haittaa, juopuneet, riitelevät aikuiset senkin edestä, mutta se on toinen juttu se. Ja lentokoneessa kynsilakkaa laittavat. Se on jo kolmas juttu. Mitähän muuta nyt pulpahtaisi mieleen...

Törmäsin Seat Guruun, joka kertoo jokaikisen lentokoneen yksittäisten istuinpaikkojen plussat ja miinukset, eli pelastaa vastavanlaisilta hasardipaikoilta.

Kyseisen palvelun avulla meikäläinenkin vaihtoi toisen pitkän lennon istumapaikkaa: valmiiksi varatulla paikalla olikin yllättäen erittäin rajallinen jalkatila, ja nyt leikkauksen jälkeen jalkani täytyy saada suht suoraksi (eikä se kokonaan koukkuun menekään), olisipa ollut kurja huomata se vasta istumaan asettuessa.  -Toki paikka voi vielä kentällä vaihtua, mutta yrittänyttä ei laiteta!

Eli ennen seuraavaa paikkavahvistusta, klikkaa Seatgurun pakeille ja katso parhaat paikat. Tsekkaa vain valmiiksi lentoyhtiö ja koneen malli, esim. Airbus 346.

Hyvää matkaa!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen kerran varannut Seatgurun määrittelemän "hyvän paikan" ja paikkana se olikin hyvä, ainut vaan että yläpuolen tavaratila olikin varattu henkilökunnan tavaroille.

Oma sivu

Pari vuotta sitten lennolla Singaporesta Amsterdamiin mun paikka oli keskirivillä, jonka takana oli vessat. Ei juuri tullut nukuttua, kun suunnilleen jokainen vessaanmenijä onnistui jotenkin tönimään.

Positiivista paikassa oli se, ettei rivillä ollut ketään muuta, joten jalat sai penkille suoraksi. KLM:llä oli myös onneksi hyvä viihdevalikoima, joten pari keikkaa ja leffaa tuli lennon aikana katsottua :).

Aridith

Mie lennän myös usein KLM:ällä, täytyy tuolta kurkata parhaat paikat :D Tosin lyhyenä ihmisenä en juuri kärsi jalkatilan puutteesta ja mahdun tuolillekin istumaan jalat lotus asennossa, joten linnoittaudun aina mahdollisimman eteen etten joudu jonottaamaan minuuttikaupalla ulos...jokainen minuutti on tärkeä!

 

Flyer (Ei varmistettu)

Jalat saa suoriksi ja pääsee ensimmäisenä ulos, kun sijoittaa business/club world-luokan lippuun.

Hertta
Lilou's Crush

vierailija, no höh. Onneksi tuon voi (vai pystyitkö?) ratkaisemaan vieruskaapilla? Jalkatilahommat menee omassa kategoriassa ohi hattuhyllystä, mutta ymmärrän kyllä että toiset tuumaavat päinvastoin :)

h_eidi, ai kurja, tuo on juuri se, mikä harmittaisi -olen tosi huono nukkumaan koneessa muutenkaan. Täydellistä olisi oma rivi...

Aridith, ennen eilistä en ole koskaan ollut kiireisenä poistumassa, mutta JESTAS että oli kiire eilen! Juoksin kuin heikkopäinen läpi Frankfurtin kentän, ja aivan ihmeen kaupalla ehdin jatkolennolleni, vaikka yritys vaikutti alkuun tuhoon tuomitulta. Mutta suosittelen tosiaan tätä systeemiä, ainakin itselläni kaikilla lennoilla piti paikkansa kuvaukset -ne hyvä ja huonot puolet.

 

Flyer, totta.

Serinda Swan (Ei varmistettu) https://www.voyagesbooth.com/

Varasin liput osoitteesta https://www.voyagesbooth.com/airlines.html ja mikä loistava sivusto on .. Antakaa minulle parhaat tarjoukset niin hyvään hintaan. Se on yksi nopeimmin kasvavista ja luotettavista online-lentojen varausvirastoista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.