Lilou vinkkaa: tuoksuja ja kosmetiikkaa

Lilou's Crush

Olen tilannut (veljeni vinkkaamana, muuten!) Fragrance X:sta Cleanin suloisia tuoksuja ja muutakin kosmetiikkaa useamman kerran.  Toisinaan paketit ovat viipyneet matkalla sietämättömän kauan, mutta tilaus on aina tullut perille.

Ajattelin vinkata, että tällä viikolla tehdyt tilaukset Suomeen lähtevät toimituskuluitta koodilla FREE, mikä on kiva juttu, sillä tullirajat tulevat kosmetiikassa, etenkin tuoksuissa, helposti vastaan postikulujen (n. 11€) kanssa.

Tästä puotiin, kliks.

Kuvan mukaisista jutuista itse haaveksin, täydennystä kohta loppuun kuluneille tuoksuille ja meikkivoiteille.

 

 

Kommentit

Paula_ (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, täytyypä ostaa tuolta seuraavan kerran :) Jos on vaikea päättää, minkä Cleanin haluaisi, vinkkaan juoksemaan (uskon että ne myydään supervauhtia loppuun) Kicksiin ja ostamaan edullinen neljän pullon Clean -lahjapakkaus hintaan 79e. Viime vuonna kaikki oli loppuunmyyty kun ehdin paikalle, mutta nyt onneksi tänään sain omani :)

Hertta
Lilou's Crush

Paula_, mun täytyy ihan tällainen tunnustus tehdä, että en ole koskaan vielä käynyt Kicksissä. Ilmeisen hyvä valikoima siellä tosiaan on! Minä olen muuten tykännyt melkein kaikista cleaneista, olen just semmottiisten saippuatuoksujen ystävä. Yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani tosin on Cliniquen Simply, jota olen käyttänyt pullotolkulla. Nimikkotuoksukseni sen voisin jopa sanoa :)

Choco
We're getting married!

Voihan Clean, siitä olen pitkään haaveillut, mutta en sittenkään ostanut.

Ukolta pyysin noita viime vuonna joululahjaksi, mutta hänen aristokraattinen nenänsä oli todennut, ettei hän halua tuoksutella vieressään hammastahnan tuoksuista naista. Ei auttanut selitys, että ne tuoksuvat puhtaalta pyykiltä, eivät suinkaan hammastahnalta.

Joku typerä myyjä oli vielä kompannut mieheni mielipidettä.

Joten nyt olen ilman hajuvettä, joka tekisi jokaisesta päivästä pyykkipäivän. Kyynel. 

Choco

Ps. Ai mutta ehkä ostankin sen tänä vuonna ITSE itselleni joululahjaksi. Kyllä itse ostetut on vaan parhaita. 

Tanja F (Ei varmistettu)

Moikka. Mimmoiset tullimaksut kosmetiikassa on? Ilmeisesti 6,5 %?
Tai mikä on se raja jolloin pitää maksaa tulli? 100€?

Hertta
Lilou's Crush

Tanja, tilaan itse aina alle 40€ (olikohan tarkka raja n. 36€, partemmin tietävät vinkatkaa) niin ei joudu tulleja maksamaan -tilaa sitten vain useammassa erässä :)

 

Tanja F (Ei varmistettu)

Kiitoksia paljon vinkistä!
Laitoin äsken kaksi tilausta menemään. Mm. ihanaa Diorin meikkivoidetta. Se kyllä oli 42€.. saas nähä tuleeko tullimaksua :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.