Lilou vinkkaa: tuttipullo käsilaukkuun

Lilou's Crush

Eikö ole aika söötti pikku pullonen korkkipoikasineen?

Lifefactoryn lasiset juomapullot eivät ole enää mikään uusi juttu. Ensin muistan törmänneeni niihin "turvallisina tuttipulloina", kun BPA-kohu oli korkeimmillaan, mutta en kiinnittänyt asiaan juuri huomiota, koska tuttipullojen aika on tässä taloudessa kaukana historiassa.

Nyt silikonikuoriset, konepestävät pullot ovat hiipineet silmiini salakavalasti: työpaikalla vastapäätä istuvan rouvan pöydällä, Saaran laukussa... Ja näin sitä mallioppimisen kautta ajatus veden säilyttämisestä lasipullossa alkoi tuntua itsestäkin oivalta. Vesi kun maistuu muovipullosta helposti jotenkin tunkkaiselta, vaikka en mitään irtoavia ainesosia edes ajattelisi.

Huomaan myös juovani päivän mittaan liian vähän, nykyisellä työpaikalla kun vesipiste on mukamas hankalammin saavutettavissa kuin vanhassa, jolloin tuli siemailtua lasi jos toinenkin päivän mittaan, ja kotimatkalla yllättää Saharasuu-jano. Ja juodahan tietty pitäisi jo ennenkuin jano iskee.

Lifefactoryllä on lapsille 118ml:n ja 260ml:n pulloja tutti- ja nokkaosilla, ja aikuisille 450ml:n ja 600 ml:n pulloja kierrekorkilla ja sporttikorkilla. Koetin itselleni metsästää aikuisten pullosta tuota pienempää kokoa joko valkoisena tai pinkkinä sporttikorkillisena mallina, mutta löysin vain tummanharmaita ja sinisiä. Niinpä tein ovelat; ostin Stockmannilta lastenosastolta pinkin 260ml:n  "nokkamukipullon" (19,90), ja siihen korkkipakkauksen(n. 6€). Ja toimii muuten hyvin; pieni lasipullo ei paina luonnollisesti yhtä paljon kuin suuri, ja mahtuu kaikkein pienimpäänkin arkikäsilaukkuuni. Täyttää tätä saa toki vähän useammin, mutta onpas sitten ainakin raikasta vettä juotavaksi.

Ja niin, mieskin tykästyi ajatukseen niin, että tilasin sille oman tänään. Tietty kaikkein isoimman koon. Että tällaisen vinkin ajattelin jakaa, itseäni kun on ostos ilahduttanut kovasti!

 

PS. Lifefactoryn isommassa lasipullossa kulkee kätsysti myös vaikka smoothie. Ja mistäkö tämä tuli mieleeni? Siitä, että meillä keittiössä jyllää just tällä hetkellä ihan mieletön Wilfa, ja pian jollakulla teistäkin! Järjestän nimittäin kaverini Suvin kanssa tällä viikolla sellaisen blenderiarvonnan, että jäät murskaks :) Palaan siihen ihan lähiaikoina!

Kommentit

Juuri perjantaina hiplasin samanmoista kaupassa. En kuitenkaan rohjennut ostaa treeneihin painonsa puolesta. Pakko ehkä kuitenkin.

Juuri tänään nautin ensimmäisen evässmothien kauniin violetista lifefactorysta. Omenaa, greippiä ja tyrniä. Smoothiepullon hankinta oli käynyt aiemmin mielessä ja pullon osuttua kohdalle aloin kauhistella hintaa vasta kaupat tehtyäni.  Hankinta taitaa kuitenkin palvella ja ilahduttaa tyyliin ikuisesti.

mj (Ei varmistettu)

Ostin omani (600ml) Ruohonjuuresta aikoinaan, siellä värivalikoima oli aika laaja, samoin kuin joogasalillani (Yoga Nordic, kruna).

Macaron Murusia (Ei varmistettu)

Noi Lifefactory-pullot ovat jotenkin kovin koukuttavia :-) Itselleni niitä on kertynyt jo kolme eri kokoisina kun ovat vaan niin söpöjä... Isoin on kätevästi työpöydällä ja täyttelen sitä päivän mittaan, keskikokoinen palvelee urheillessa erikoiskorkillaan ja lasten nokkapullo toimii kivasti laukussa. Ostin myös sen korkkipaukkauksen ja helposti sai tuunattua lastenpullosta käsiveskapullon. Olen ostanut omani Ruohonjuuresta, jossa niitä on ihan mukava valikoima. Sveitsiläiset SIGG-pullot ovat muuten toinen hyvä vaihtoehto muovipulloille...

Nyt kun tätä kommenttiani lukee, tajuan, että olen jotenkin hurahtanut noihin juomapulloihin... no paheensa kaikilla ;-) Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa!! Kiitos taas kivasta blogista!! //Annika

Tinni/tallinnainen (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/tallinnainen/

Onpa herkkuvärejä! Tuollainen kivan räikeä juomapullo voisi toimia myös kannustimena vedenjuontiin mun kolmevuotiaalle vesinirsolle. Muumi/prinsessa/ja muut teemapullot on jo todettu tylsiksi :) tosi kiva vinkki!

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Minulla on ollut vuoden verran pinkki Lifefactoryn juomapullo. Ihan superhyvä, vesi pysyy raikkaana ja smoothien saa näppärästi matkaan. Lisäksi tuo on tosi helppo myös pestä! Painaahan se tietysti jonkin verran. Lisäksi ainakin minun pullossani on sellainen ongelma, että kierteiden väliin jää helposti vettä, jolloin sitä lurahtaa aina päälle kun pullon avaa (erityisesti jos se on ollut laukussa väärin päin). En tiedä sitten onko tämä vain joku maanantaikappale. Kokonaisuudessaan olen kyllä ollut tyytyväinen pulloon! Aika monta kertaa olen myös saanut vastata kyselyihin pulloa koskien, että mikä tuo on?? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Wau, hyvää vinkki. Kesä tulossa ja vesipulloja tarvitaan niin autoon ku veneseen. Tämä on muuten nii totta, että muovipullossa vesi maistuu jotekin pahalata:)
Helle

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.