Living on the edge

Lilou's Crush

Haluan elää vaarallisesti... Vitivalkoiset Vansit, voiko olla hullumpaa kesäkenkävalintaa meikäläiselle juuri tässä elämäntilanteessa.

Meikäläisen ja Vansit johdatti yhteen ihan paskamainen juttu. Liukastuin nimittäin aamulla Williamsburgissa suurimpaan koskaan näkemääni koiran/ihmisen/elefantin läjään, ja sitä itteään riitti molemmille Toms-tossuparoilleni. Hyi helkkari!!! Olin niin keskittynyt johonkin aivan muuhun, että sonta, joka suorastaan kiljui olemassaoloaan, jäi huomaamatta kahden auton välissä. Voin kertoa, että ensin otti mahanpohjasta, kun yhtäkkiä liukastuin ja vähän satutinkin selkääni äkillisessä nitkahduksessa, ja kun tajusin mihin olin liukastunut, keikutti vatsaa uudemman kerran. 

Onni onnettomuudessa, että näin kävi täsmälleen kenkäkaupan edessä. Nämä olivat sitten kivoimmat ja samalla edullisimmat kaupasta löytyneet tossut.

Kenties pökäle oli kauppiaan julma salajuoni...?

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Tuota, siis yök! Voin vain kuvitella sun olon! Mutta, kauniit tossut löysit :))

Hertta
Lilou's Crush

Kun olisi ollut edes peruskoiranläjä, vaan tämäpä näytti ihan hirveästi jonkun Bull Mentulan kokoisen miehen pökäleeltä :X 

onneksi oli apu lähellä :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

haha, voi ei! Mut hei, onneks sä olet new yorkissa! :) Se on ihanaa, kakasta huolimatta! 

 

Hertta
Lilou's Crush

No sentäs joku lohtu tässä ällötyksessä :D

Hertta
Lilou's Crush

Eiks ollut, kato :)

t.Susse (Ei varmistettu)

Ei vaan v o i olla sanomatta ^ennen ajanlaskun alkua lausuttua Shit happens! Ihanat popot, itellä töissä tänään melkein täsmälleen samat, merkkikin toinen jenkkiklassikko Keds. Iihania nämä Nykivät postauksesi, kiits. Ja loistavaa kesää muutoinkin. Tähän sydän. :D

Hertta
Lilou's Crush

APUA JUST NIIN :D Shit really happened.
Ja hei kedsit oli toiset mitä katselin, mutta en jaksanut enää tuskissani metsästää kokoa. Yhtä kivat, ainakin!
Kiitos muutenkin taas ihanasta kommentista, osaat olla kyllä aina päivän ilo ja valo (no, nyt mennään jo uuden vuorokauden puolella, mutta sittenkin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.