Loco logo

Lilou's Crush

 

Tänään sain päälleni Trendin kuvauksissa iiiiiiihanan pehmoisen Adidaksen collegepaidan. Kivasta studiokeikasta kerron pian enemmän, mutta nyt keskityn tuohon paitaan, jonka olisin erihyvin voinut omia ihan ikisen omaksi, valtavasta logosta huolimatta -tai ehkä juuri sen vuoksi, en tiedä! Alkaa ilmeisesti olla riittävästi vettä virrannut logomanian huippuvuosista nuoruudessa, sillä vanhat kunnon sporttimerkkien peruslogot näyttävät silmääni kivalta. Nike, Adidas, Reebok, mitä näitä urheiluvermeitä nyt onkaan.

Muisteltiin tänään tuohon paitaan ja logoihin liittyen työkaverini kanssa lukioaikojen tyylejamme: itselläni vakkariasu oli meinaas Addun nappiverkkarit ja äidin valkoinen reilu neulepaita, ja sen alla vielä poolo (vilukissa olin jo tuolloin). Muistatteko te vielä noita raitanappiverrareita, jotka olisi saanut vähän "Hunks" tyylisesti melkein ylös saakka napeista auki! Oi aikoja, oi tyylejä :)

Ja se on taas kuulkaa maanantai -mitä parahinta viikkoa!

Kommentit

.Tiia
Black + White = Grey

Ääk, nappiverkkarit! Itse olin muistaakseni ala-asteen viimeisillä tai yläasteen ensimmäisellä luokalla, kun tuo buumi oli kovimmillaan :D. Muistan ensimmäiset nappiverkkarini, joissa oli neon oranssit raidat sivuissa, ja ne olivat (olevinaan) niin mageet, hihhih :D.

Hertta
Lilou's Crush

JUST NE! minä en tiedä, tuliko maalle trendit niin paljon myöhemmin, vai olenko vaan niin paljon vanhempi, että meikällä ne oli lukiossa :) Oli yhdet ihan aidot, punaisilla raidoilla, ja sitten toiset mustat, jossa oli kaksi raitaa niiden adduraitojen sijaan :) Oli muuten ihanan rentoa pukeutumista kyllä silloin, ovat nykyteinit niiiin tyylikkäitä ja aikuisia omaan kouluaikaan verrattuna :)

tara (Ei varmistettu)

Muistan hyvinkin ko. verkkarit. Jäänne 90-luvulta on edelleen mun eteisen kaapissa. Käytän niitä remonttiverkkareina :)

Hertta
Lilou's Crush

Vitsi kun ois vielä omatkin tallella, mutta ovat kyllä päätyneet kiertoon. Jätin ne äidille, kun itse muutin pois kotoa, peijakkaan kestävää matskua olivat :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, kyllä muistan nuo nappiverkkarit... Mulla oli yhdet aidot Adidakset(ja jotkut toiset ei-minkään-merkkiset) ja ne Adidakset oli ihan käsittämättömän isot, koska ne on kotona vanhempien luona vieläkin ja ne oli joskus meidän isällä jalassa. :D (Puolustuksekseni voin sanoa, että olen kyllä nykyään isää pidempi, että varmaan pituuden vuoksi piti olla aika iso koko, tosin noi housut oli mulla ala-asteella, joten vielä silloin olin isääni lyhyempi).

Niin ja sitten yläasteella mulla oli Adidaksen punainen collari, jossa tuo logo oli valkoisella. Se oli mulla ihan koko ajan päällä, joten nykyään voisi vähän ottaa koville alkaa uudestaan käyttää tuollaista paitaa, vaikka kovasti tykkäänkin. Onko tuo muuten minkä värinen/mistä tuollaista voisi etsiä?

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä, munkin piti ihan kuroa vyötäröä sillä kiristysnauhalla :) Ei tainnut olla erikseen naisten ja miesten malleja, ja pituus kulki käsi kädessä leveyden kanssa! Tuo päälläni oleva Addu oli musta, ja sitä saa mm. Zalandosta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja ihana hymy sinulla tuossa kuvassa! :)

Hertta
Lilou's Crush

Hih, kiitti :) Oli hauskaa!

Hertta
Lilou's Crush

Silloin Tallinna oli tosiaan kyllä huudossansa, muistelen, että monen kaverin kirjahyllyt pursuilivat Mustamäen torilta ostettuja CD-levyjä!

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Ne Viron verkkarit oli Abidas-merkkisiä :D Hiuksenhieno ero.

Tasaraita

Apua, ne nappiverkkarit oli kyllä aika kauheet näin jälkikäteen ajateltuna. Silloin ne oli niin pop ja hot ja kaikille  piti olla sellaiset. Itsellänikin. :D Tuolla maakunnissa (mistä itse olen kotoisin) niiden kanssa käytettiin lenkkareita ja pilottia. Pilottitakki piti kans olla jos halus olla tyylin aallonharjalla. Hui, onneks niistä ajoista ei juurikaan ole kuvia muistona.

Adidaksen college näyttää kyllä taas oikeen hyvältä. Ja kuva on mitä ihanin! :)

Hertta
Lilou's Crush

Tsihii, juu, jälkikäteen ajatellen hirveän moni entinen "muoti" on kyllä aikas kamalaa! IHmeekseni mullakin tosiaan oli sellaiset, vaikka muutoin kaikki melkein vaatteet olikin kirppikseltä. Pilottia mulla ei sitten kyllä ollut, mutta mustat addun lenkkarit toki :D Nyt jotenkin tosiaan tuo college näyttää ihan tuoreelta, hassua!

pihka (Ei varmistettu)

Kuinkas sattui, juuri muutamia päiviä sitten tuli juteltua kamun kanssa ysärimuodista ja muistelin näitä silloin niin ihania pakko-saada Adidaksen nappiverkkareita ja esitin toiveen jonnekin tuonne kaukaisuuteen, että ne eivät sentään enää palaisi muotiin ja katukuvaan enää :D Ihan ne "tavalliset" Adidaksen kolmiraita-verkkarit, jotka olivat kova sana about juuri samoihin aikoihin (vaiko hieman ennen?) kuin napilliset, omistan nykyäänkin (ihan vain kotipöksyiksi). Vaaleanpunaisena :)

jennijee (Ei varmistettu)

Mulla oli myös Adidaksen nappiverkkarit ja samoihin aikoihin meillä oli ainakin muotia kaksraitaverkkarit ja niiden piti nimen omaan olla Vapaa Valinnasta tai vastaavasta halppisketjust ostetut. Ja sitten oli myös Adidaksen Onet, joissa oli vetoketju takana puntissa ja materiaali oli sellanen jännä pehmonen :D
Ja vähän ennen tätä meillä oli muodissa reisitaskuhousut, pilottitakit ja maiharit ja minä tietenkin omistin ne kaikki ja käytin yht aika :'D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.