Lohtuherkkuja

Lilou's Crush

Eilisen autoepisodin jälkeen kaipasin vähän lohtuherkkuja. Suosikkini irtojäätelöistä on ehdottomasti Pappagallon salmiakki, en vain ole aiemmin sitä raaskinut ostaa. Oli kyllä koko rahan arvoista.

Simasta tykkään myös tosi paljon, ja tuo Wanhan Porvoon Fabriikin sima oli melkein yhtä hyvää kuin äitin tekemä. Ostin kolme pulloa, kun maksoivat vain kaksi euroa puteli näin vapun jälkeen.

Ja lehdet. Niitä en syönyt, enkä edes ehtinyt nautiskelemaan muuten, kun tuli väsy. Divaanin selasin läpi terassivinkkien toivossa. Onpas muuten hassu olo, kun nukuin todella pitkät yöunet. Keht edes tunnustaa, että olen puoleen päivään mennessä ehtinyt vasta käydä suihkussa ja postilaatikolla! Tätä pitäisi harrastaa useamminkin :)

Kommentit

Oi, toi papagallon lakritsajäde on ehkä parasta jätskii ikinä!

Anna Karhubear

Jätskikateus!

Hertta
Lilou's Crush

NannaC & Anna, tunnustan, että taisin eka kertaa ikinä ottaa lisää. Kahdesti ;) Aikuisuuden iloja :D

annemi

Suuri jäätelökateus!!!

a.
Lusikoita kiitos.

tuo wanhan porvoon fabriikin sima on jotain niin hyvää, mm! Ainoa miinus vaan, että tämä uusi etiketti ei ole yhtään niin hieno kuin se entinen, mutta maku ei ole onneksi muuttunut lainkaan (:

Hertta
Lilou's Crush

annemi, äkkiä kauppaan :) !

 

a. ai jaahans, minä en ole vanhaa tainnut edes nähdä, kun tämä on eka kerta ostaessani simaa. Vahinko on siis jäänyt minulta huomaamatta. Mutta mokomat, miksi korjata, jos se ei ole rikki?

Oi vitsi, tuo Papagallon laku on munkin ikiaikainen (eli viimeiset n. 15 vuotta) jätskisuokkari nro. 1! Ja tuo kotipurkki sitä on ihan parasta - nyt iski megalomaaninen jätskikateus.

Hertta
Lilou's Crush

No näin oli!

Ananas
Ananas ja Kookos

Ou nou mitä vastoinkäymisiä! Olet kyllä ansainnut litrakaupalla jätskiä!

Hertta
Lilou's Crush

Ananas, älä muuta viserrä! Josko ne olisi tässä :) Ja syö sinäkin jätskiä, sinä se vasta jätskisi juuri nyt ansaitsetkin :)

Ananas
Ananas ja Kookos

Kiitos, syön kyllä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.