Loma Vantaalla

Lilou's Crush

Kyllä loma on aina lomaa. Mehän vietettiin sitä loppuviikosta niinkin kaukana kuin vartin päässä kotoa, Vantaalla Sokos Hotel Flamingossa ja vesipuistossa. Varattiin ekstempore viikkoa aiemmin huone hotellin ylimmästä kerroksesta, ja se kyllä kruunasi muutenkin mainion reissun -en nimittäin olisi uskonut, miten hulppeat näkymät  löytyy, kun tarpeeksi korkealle kipuaa! 

Loma noudatti ennalta laadittua toimintasuunnitelmaa: pulikointia vesipuistossa, syöpöttelyä ja yleistä höpsöttelyä. Kipeästi "karvakuulani" kanniskelusta johtuvan kokovartalojumituksen nujertamiseksi tarvitsemani hieronta tosin jäi haaveheksi. Leffaan meinasin mennä ihan itsekseni viimeiseen näytökseen, mutta sen alkaessa istuinkin vielä ravintolassa jättikasa wingsejä edessäni, ja sanomattakin selvää, että ruoka voittaa aina. Aina.

Isommalla lapsella tuntui olevan yhtä hauskaa, kuin parikymmentä kertaa kalliimmalla ulkomaanreissulla. Ja kivaa oli meillä kaikilla, päätettiinkin ehdottomasti mennä uudestaan, sillä ainakin hohtogolfia pitäisi päästä kokeilemaan. Houkutellaan seuraavalle kerralle kovasti myös lasten serkkuja mukaan. Silloin olisikin  kiva päästä hyvässä seurassa testaamaan myös kylpylän aikuisten puolta.

Paremmilla ilmoilla voisi kyllä olla vähän hassu fiilis viettää päivä-pari tyystin sisätiloissa, mutta suosittelen ehdottomasti, kun harmaat kelit vaivaa!

 

PS. Hyvällä lomallahan kuvia ei juuri ennätä napsia, tälläkin kertaa kävi juuri niin, eli tässä kuvituksena vain vähän maisemaa ja meikäläistä.

PPS. Miten HIRVEÄN PALJON roinaa sitä tarvitseekaan kahden lapsen kanssa reissatessa, joista toinen on vauva! Ehti jo kuudessa vuodessa unohtua...

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa, aiheeseen oikeastaan liittymättä niin jotenkin virkistävää vaihtelua Lilyssä ettet koe tarvetta näyttää lastesi kuvia täällä, tuntuu ihanan suojelevalta. Vaikka en tiedäkään miten asiaan varsinaisesti suhtaudut.
Ja kiitos myös kivasta blogista.

Kao Kao

Flamingo on kyllä niin näppärän lähellä. Taidan viedä mamin sinne joskus polskimaan, kunhan hän uskaltautuu taas tänne etelään kyläilemään. Luulen että äitini on puoleksi kala, sillä sen verran rakastunut hän kaikkiin kylpylöihin on :) 

AnnukaT (Ei varmistettu)

Moikka!Meillä on ihan vastaava kokemus!Olimme viime vuoden lopulla Tampereen kylpylässä pari yötä.Oli todella rentouttavaa ja lapsetkin rakastivat siellä altaissa lillumista. Totesin saman; näitä lisää (vrs loma etelässä). Virkistää kummasti irtiotto kotoota.Terveisiä!:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.