Lomafiilistelyä bikinilaarilla

Lilou's Crush

Reilu kaksi kuukautta reissuun! Ensilumen tullessa onkin hyvä hetki iloita sekä siitä, että samaan syssyyn tulevasta auringosta. En nimittäin oikein ole talvi-ihminen. Viluttaa aina, vaikka kuinka toppailisi.

Reissatessa on minusta paras olla mukana niin monet biksut kuin kaapista löytyy, kun pulikoimassa tulee käytyä yhtenään, ja yksi inhoimmista tunteista on nihkeiden bikinien päälle pukeminen. Tavakseni onkin jäänyt kurkistella aina noita poistoaleja henkkikseltä, ja sieltä sitten kliksutella menneen kauden biksuja pikkurahalla.

Nämä kaikki kuvassa kurkkivat olivat 1,95€/osa, eli kukkaro köyhtyi kolmista hauskoista bikineistä 12 euroa.  Erityisen kiva on se, että osa kerrallaan ostaessa voi ottaa tarpeen mukaan ylä-ja alaosan eri kokoa.

Ihan erityisesti lomafiilistä nostattaa nuo aloha-pääkalloset valkoisten lappubikineiden pöksyjen ja rintuukien nauhoissa. Saa nähdä sitten, miten valkoinen väri toimii bikineissä noin muuten, onneksi ovat vuoratut kuitenkin.

Kommentit

piece of tease
Piece of Tease

Yes! Kiitos vinkistä! Kohta Teneriffalla :)

Hertta
Lilou's Crush

Ei kestä :) Toivottavasti jotain löytyy! Omani bongasin jokin aika sitten, kun oli kamppis "alehinnat puoliksi" mutta minusta siellä on aina oikein kiva kattaus biksuja joka tapauksessa :) Hauskaa matkaa!

Miu
Miu

Tattista vaan, lähti 180€:n tilaus menemään :D Alealusvaatteita!! 

Stockholm by me

Hei ja kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti tsekata! Täällä kanssa sama ongelma, aina viluttaa. Ekat suomalaiset sanat mitkä mun (ruotsalainen) mies oppi oli "kylmä nenä". Ja huom kun me alettiin tapailee oli huhtikuu... :) 

Choco
We're getting married!

Voi että, mä en voi sietää bikineiden ostamista: se on aina yhtä tuskaa, kun näyttää haisevalta valaalta niissä sovituskoppien valoissa ja aina jostain suunnasta puristaa just väärällä tavalla. Niinä hetkinä ymmärtää nakupellerantoja niin paljon paremmin. 

Ostatko ens kerralla mullekin muutamat biksukat, jookos? 

Lomien ostamisessa mulla ei sen sijaan oo mitään ongelmaa. Ihan vaikka kuinka monet voisin ostaa. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.