Lomamiljöö

Lilou's Crush

Tällaisissa maisemissa talvilomaillaan. Minä pötköän sohvalla ja mies huseeraa, siis. Vaikea käsittää, että valtava remonttiurakkamme ihan oikeasti lähestyy loppusuoraa. Viis siitä, että pikkunippelihommia on vielä aaneloselle asti, isot jutut on rappukäytävän jälkeen kunnossa. Nyt on listat maalattu ja odottelevat paikoilleen pääsyä, samoin kaiteet. Siinä ne pötköttää ja nauttii vapaastaan.

Yksi seinä saa pintaansa vielä puhdasta lumivalkeaa (siis Tikkurilan Lumi-maalia) ja betoniportaat uuden harmaan neulahuopamaton. On muuten oiva porrasmateriaali, monia portaikkoja pohtien kuljettuani: turvallinen, lämmin jalan alla, pestävä ja todella kestävä. Vanha matto on nimittäin yli 30 vuotta vanha, ja ennen kuin aloimme remppatouhuihin, todella hyväsä kunnossa. Hämmästyttävää. Omamme on Tarkettin neulahuopaa RTV:stä. Oli muuten tosi vaikea löytää kivassa sävyssä. Ensin ajatukseni oli tumma grafiitinharmaa, mutta portaikon valaistuttua uuden maalikerroksen kautta, halusimme valoisuuden säilyttääkin, ja valitsimme keskiharmaan, joka sopii myös valkoöljyttyyn tammilautaan jota meillä on lattioissa.

Koti on ihana. Valoisa ja avara. Ja erityisesti tykätään erinomaisesta "haptisesta tuntumasta" eli tehdyistä matskuvalinnoista lattioissa ja pinnoissa, tuumittiin juuri tänään. Vieläkään näin kolmen vuoden jälkeen en montaa seikkaa tekisi toisin: kenties vaatekaappeihin mattavalkoiset ovet, mutta sopivia ei ollut saatavilla remontin alkaessa, ja siksi kiiltovalkoista on joka huoneessa olevissa vaatekaappiseinissä.

-Hihittelin, että kohtahan se taitaakin sitten olla uuden remppakohteen etsinnän paikka, siihen nämä remontit nimittäin ovat meillä ovat aina päätyneet :D (ja nyt kuului KOPS kun mies pyörtyi).

Kommentit

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.fi/

Viihtyisä koti on parhautta :) meilläkin remontti on viimeistelyjä vaille valmis ja vihdoin saa nauttia - jos vaan ehtisi.

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä :) ja vähän samasta syystä, siis ajan puutteen vuoksi meilläkin on niin venynyt. Mies on vielä niin pikkutarkka(mikä toki hyvä!) että aikaa menee nutaamiseenkin :)

TE (Ei varmistettu)

Tämä on nyt ihan outo kysymys, mutta mitä kokoa sulla on Converset? (Joo, mainitsin tosiaan, että on typeä kysymys). Mutta siis, joskus kun sinulla oli joku Tory Burcheja koskeva postaus(siis sitä kokoa), niin totesin, että meillä on aika samankokoinen jalka ja nyt mietin tuota Conversekokoani vain....

Hertta
Lilou's Crush

No eipä outo ollenkaan :) käytän kokoa US 8 UK 6 ja 39 (lunttasin kengästä just :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.