Loppuun kaluttu: Batiste a hint of colour light&blonde

Lilou's Crush

On aina superkivaa kertoa, jos on löytänyt jotakin todella mielenkiintoista ja hyvältä vaikuttavaa uutta kosmetiikan saralta. Mutta mietin hetki sitten, että olisipas vähintään yhtä kiva esitellä myös niitä juttuja, jotka on käytössä osoittautuneet niin hyviksi, että purkista on tiristetty viimeisetkin pisarat, tuubi leikattu auki jämien jäänteitä kaivellessa ja suihkepulloista suihkuteltu viimeisetkin sumut ilmoille.

Näistä aarteista kerron tästä eteenpäin silloin tällöin Loppuun kaluttu-alkuisissa postauksussa. Kalutuista saattaa löytyä aiemmin esiteltyjä tuotteita, tai tuntemattomampia staroja, mutta yhtä kaikki, loistovalintoja.

Ekana esittelyssä on ainakin tällaiset rasvoittuvat pitkät hiukset omistavien blondiinojen aarre ja pitkien kampaamovälien mahdollistaja, Batisten "A hint of colour Light & Blonde". Heti ensimmäisten testien jälkeen vaikutti siltä, että tässä on kyllä voittajatuote, ja näin se todella oli. Rasvoittunut vaalean tukan tyvihän nyt vain on tummempi, ja tällainen kevyt vaalea suihke auttaa kummasti sekä freesauksessa olon että sävyn puolesta.

Batisten kuivashampoissa ylipäätään on loistava hinta-laatusuhde. Tuoksut ovat usein kovin voimakkaat ja aika usein hyvinkin teinimäuset "tropical punch" -tyyppiset, mutta tässä tuotteessa tuoksu mielestäni miedompi kuin muissa batiste-tuotteissa. Kuten (etenkin edullisemmat) kuivashampoot yleensä, tämäkin tekee hiuksista melko tönköt -joku toinen voisi sanoa, että antaa rakennetta. Itse pidän siitä, sillä hiukset ovat helposti käsiteltävät, ja nutturat syntyy tokan ja kolmannen päivän tukkaan näppärästi.

Vuorottelen itse yleensä tällaisten rakeisempien ja "uuden sukupolven" kevyempien ja hienojakoisempien kuivashampoiden välillä. Jos aikeissa on ponnarikampaus, silloin päädyn yleensä aina tähän, jos pidän hiukset auki, kevyemmät tuntuvat toimivan vielä paremmin, sillä hiukset pysyvät hiukan ilmavampina.

Muutama käyttövinkki:

  • suihkuta riittävän etäältä kohti tyveä, ellet halua vaaleita täpliä
  • ravista pulloa jokaisen suihkutuskerran välillä -tuote riittää pidempään
  • hiero kevyesti sormenpäillä hiuksiin, niin rasvaisuus kaikkoaa

Kuten tuosta pullon suihkeosasta näkyy, tämä on tosiaan värillinen suihke, itselläni ainakin toimii oikein hyvin myös sävyn keventäjänä, kun tällä hetkellä pidän pidempää kampaamoväliä.

Pullo on siis nyt typötyhjä, ja uusi hankitaan tilalle takuuvarmasti.

Kommentit

mystery
Vision One

Mun mielestä tämän sävy on tosi keltainen, ja tykkään käyttää ihan sitä baptisten original-kuivashampoota mikä näyttää haalean valkoiselta hiuksissa. Mutta mieletön hinta-laatusuhde joka tapauksessa.

Hertta
Lilou's Crush

Olet oikeassa, sävy on kyllä kellertävä. Kun hieron sen hiuksiin, minusta se sekoittuu aika hyvin. Eihän se toki kampaajareissua vastaa, se on kyllä myönnettävä. Tai vielä helpompaa, eli sitä hiusten pesua... :D

In Detail

Itsellä oli myös tuo joskus aikoinaan kunnes huomasin myös, että hieman kellertävään pukkaa menemään sävy. Yksi loisto tuote on Pirkan kuivashampoo, hinta-laatu suhde todella hyvä ja pullokin on tyylikäs! Suosittelen kokeilemaan:)

Hertta
Lilou's Crush

Kellertävä on kyllä, tuossa se näkyykin ainakin minun näytölläni aika hyvin se sävy. Oma juurikasvuni on sen verran harmaa, että sekoittuu suht hyvin, en oikein tiedä, mikä olisi paremman sävyinen, valkoinenkin tuntuu näkyvän, siinä tosin ei taida sitä sävyä ollakaan, vaan pelkkää "jauhoa". Hei kiitos vinkistä, menee varmasti testiin, jos satun K-kaupassa asioimaan!

jermia
Itärajapakolainen

XXL on itsellä kovassa käytössä tällaiseen lirutukkaan. Samoin Blush aivan ihana :)

Hertta
Lilou's Crush

Hei mikäs tämä Blush on? Kerro heti!

jermia
Itärajapakolainen

Saman sarjan kuivashampootuote joka omasta mielestäni tuoksuu ihanan naiselliselle. Vähän kevyempi ainakin kuin tuo XXL, jolla saa kunnon volyymia. :)

Hertta
Lilou's Crush

Kuulostaapa oikein hyvältä. Nenä matkaan ja nuuhkimaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.