Loppuun kaluttu: Sensai Cellular Performance Lip Treatment

Lilou's Crush

Nyt onkin taas muutama loistotuote loppuun kaluttuna, eli siis purkin pohjia myöden käytettynä, ja niin hyväksi todettuna, että tilalle on ollut heti hankittava uusi.

Olin pitkään vannoutunut Bepanthenin käyttöjä: joka ilta tuhti kerros huulille ennen nukkumaan menoa. Silti huulet tuppasivat kuivumaan ja olemaan ikävän tuntuiset. Opinkin sitten myöhemmin, ettäö Bepanthen ei ole tällaiseen jatkuvaan käyttöön se paras valinta, ja tuubista puhumattakaan. Sehän alkoi aina rasvan puolivälissä jo falskaamaan.

Kokeilin monenlaista, kunnes vajaa vuosi sitten Sensain yhteistyön tiimoilta sain testattavaksi Cellular Performance Lip Treatmentin. Siitä tuli nopeasti jokailtainen turvavoide, ja tarvittaessa olen sipaissut sitä muutenkin. Varsinaisesti kyseessä ei ole huulirasva, vaan "huulten ryppyvoide": se lupaa edistää huulten ja huultenympäryksen kollageenin muodostusta ja sitä myötä häivyttää huulten ympärysihon juonteita. Tästä vaikutuksesta en itse osaa sanoa sen kummempaa, ainakaan tilanne ei ole heikentynyt, mutta sen sijaan sen allekirjoitan täysin, että se tekee huulista pehmeät ja hyvän sävyiset.

Kun purkki viikko sitten alkoi osoittaa ensimmäisiä tyhjenemisen ensimerkkejä, totesin löytäneeni parhaan mahdollisen rasvan, josta en haluaisi luopua. Sopivasti hyödynsin Stockmannin -20% kosmetiikka-alen (tämä taitaa olla kallein kosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä, tämä isompi koko 15ml noin 90€ ilman alennusta ja 10 ml 62€). Vielä en tiedä, riittääkö voide vuoden vai kuinka pitkälle yli, mutta todella riittoisaa se onneksi on, kerrallaan tarvitaan pienempi määrä kuin nuppineulan pää -itselläni usein tulee vahingossa enemmän, ja sitten sitä levittelen kynsinauhoillekin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.