Loput tägit eli Aviomies kertoo, osa II

Lilou's Crush

Haa, sainpa herra G:n istumaan toviksi koneen ääreen ja naputtelemaan loput visaiset "tägit" paikalleen. Tässä tulee viimeinen kattaus, ensimmäinen osahan löytyy täältä.

1. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?

Hän on hyvin käytännönläheinen ja asioiden keräily kuullostaa Hertan tapauksessa ylimääräiseltä, kaappitilaa vievältä harrastukselta.

Napakymppiin osui tämä vastaus!

2. Kuka on hänen paras ystävänsä?

Hänellä on muutama tärkeä läheinen ystävä joista yksikään ei ole ylitse muiden. 

Boom, jo toinen täysosuma :) Minulla on tosiaan muutama sydänystävä, joita rakastan ihan kamalan paljon. Jokaisella on oma erityinen paikkansa elämässäni.

3. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?

Hän käpertyy usein sohvannurkkaan läppärin kanssa, suunnittelemaan, tutkimaan ja tutustumaan uusiin asioihin.

Apua, jo kolmas nappivastaus. Kyllä. Erittäin mielelläni perehdyn mietäni askarruttaviin juttuihin, jotka voivat kuulostaa tylsiltä. Asuntomarkkinoiden tilanne, politiikka, konmarointi, muodin kiemurat, ekologisimmat automallit, parhaat pimennysverhot, arkkitehtuuri, äänieristys, rahastosäästäminen, akupunktio, työhuoneen tekeminen vaatehuoneeseen, siinä nyt ihan viimeisimpiä juttuja...

4. Mitä hän osaa erityisen hyvin?

Ihailen Hertassa hänen päättäväisyyttään ja kykyä saada asiat tapahtumaan, on kyseessä sitten lopputyö, omat projektit, juhlat tai kotimme sisustaminen. Hän on sivistyneempi kuin minä monessa asiassa ja hänellä on usein (oikea) vastaus kaikkeen.

Haha, ehdottomasti. Besserwisser!

5. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?

No ainakin kotiavaimia ja kännykkää.

En itsekään keksi kolmea!

6. Mikä saa hänet ärsyyntymään?

Säätäminen. Hertta on järjestelmällinen ja suunnittelee asiat usein hyvissä ajoin. Minä olen taas suurpiirteisempi joka toisinaan johtaa siihen että asiat eivät mene aina suunnitelmien mukaan.

Voi kyllä! Argh! Kotona, töissä, matkoilla, säätäminen on saatanasta!

7. Entäs piristymään?

Hän ilahtuu pienistä asioista ja eleistä. Kuten vaikka alushousujen viikkaamisesta konmari-tyyliin.

haha, todellakin! Toissapäivänä Konmari-tyyliin taitellut pikkarini kyllä sulattivat sydämeni. Se jos joku on tosirakkautta, timanteista viis!

8. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?

Olen luonteeltani aikamoinen päiväuneksija ja päässä pyöriikin jatkuvasti uudet ideat tai biisit. 

Niin tai siis juu. Varsinaisesti nuo ei haittaa, mutta palataanpa hetkeksi kohtaan 6... Väistämätön seuraus tästä kohdasta 8.

9. Mikä oli ensimmäinen yhteinen matkanne

Oltuamme vuoden yhdessä, matkustimme Pariisiin. Kosin Herttaa Eiffeltornin huipulla, joka kliseisyydestään huolimatta tuntui aika hienolta.

Kyllä näin. Suomessa matkasimme ekana yhdessä varmasti Hikiän kautta Lahteen.

10. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?

Ei tule ketään mieleen.

Ei muuten tule minullekaan ihan heti.

11. Milloin hän tapasi vanhempasi?

En muista ihan tarkkaa aikaa mutta pian sen jälkeen kun aloimme tapailla. Hiivimme vanhempien taloon alaovesta ja pelästytimme heidät. Hertta oli lisäksi leiponut mustikkapiirakkaa joten hänestä tykättiin heti ensihetkestä lähtien. 

Totta. Tie sydämiin käy vatsan kautta, eikös sen nyt kaikki tiedä :D

12. Millainen hän on vaimona?

No tietysti ihana. 

Luonnollisesti.

13. Mikä on hänen uusin villityksensä?

Viimeisimpänä Konmarointi joka olikin ihan hyvä juttu. Nyt on vaatteet järjestyksessä ja kaapeissa tilaa. Seuraava yhteinen villityksemme saattaa olla tuoremehujen tehtailu.

Aika hyvä osumatarkkuus ollut kyllä tällä kertaa. Seuraava kirppiskertakin on jo sovittuna, tosin vasta marraskuussa. Mehuhommia odotan jo innolla!

14. Millainen on hänen kotilookinsa?

Pillarit ja kollari.

Kyllä. Mukavat joustavat pillifarkut ja rento collegepaita. Justiinsa nyt Pepe Jeansit ja Zoe Karssen edustaa tätä lookia. Joskus myös boyfriend-farkut ja teepaita.

 

Ai että, tämä meni suorastaan luvattoman hyvin nappiin! Yllättikö muuten joku juttu? Vai olisitteko osanneet veikata samoin :)

Kommentit

Tasaraita

Voi että te ootte ihania! 

Se on totta että arjen pienet teot on suurinta rakkautta. Omassa miehessä arvostan sitä että myöhään illallakin se huristaa autolla Alepaan jos vaimolle ei ole iltapala-aineksia tai vaimon tekisi just mieli jotain muuta kuin sitä mitä kaapissa on. :) 

Omatekoiset tuoremehut on kyllä niin nam. Hankittiin kesän alussa mehulinko ja olen kehittänyt pahan riippuvuuden porkkamehuun. Tänään tuli anoppilasta pari pussillista tuoreita kotimaisia omenoita ja luulen että illalla mehulinko taas hurisee. 

suhmura (Ei varmistettu)

Oletteko jo hankkineet mehukoneen?
Mä vaiheilen kahden Sage -merkin mallin välillä enkä ole vielä saanut tehtyä tilausta.
Yhdellä kaverilla on tällainen ja hän kehui sitä kovasti : http://www.amazon.co.uk/Sage-Heston-Blumenthal-Nutri-Juicer/dp/B00CI32S7...
Tämä siis vinkkinä, jos teillä on vielä laite hankkimatta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.