Loska loitolla

Lilou's Crush

Lenkkarit, nuo luojan lahjat laiskoille ja mukavuudenhaluisille. Ennenvanhaan paukkupakkasten lisäksi vain loska-aika esti niiden laiton jalkaan. Mutta eipä estä enää.

Näin korkeilla töppösillä ei kastu varpaat vähän märemmilläkään keleillä, sävykin valittu siten, että osa rapatipoista jää salaisuudeksi. Ja siten, että saatiin pieni poikkeus vaatekaapin lyhyeen värisuoraani.

Liukkaat ovat kyllä, liukkaammat kuin pieteetillä nystyröity pohja antaisi ymmärtää. Suo siellä, vetelä täällä, vaan ei sentään nilkoissa saakka.

 

Nike Air Max 90 Essential

Kommentit

Tasaraita

Ihanat! Ei voi muuta sanoa.

Hertta
Lilou's Crush

Ne on kyllä kivat! Vielä välillä vähän tuo väri on muka hankala, kun en ole tottunut, mutta siitä viis, tykkään kovasti :) Valkoiset toivoisin kesäksi, josko reissusta löytyisi!

kerran kuussa

Awwws. Kivat. Itse ostin tänä talvena nastalenkkarit vettä hylkivällä kalvolla. Paras ostos pitkään aikaan. Ja paljon nätimmät kuin luulisi!

Hertta
Lilou's Crush

Lenkkareita on kyllä nykyään mahtavasti joka menoon! Ja tosi kivan näköisiä! Omat gorelekkarini eivät kyllä ole mitkään kukkaset, mutta ajavat asiansa.

t.Susse (Ei varmistettu)

Herttileeri miten ihana väri, ihan lemppari. :D Saako udella mistä löysit?

Hertta
Lilou's Crush

No eikös ole aika nami, vähän poikkeuksellinen tällä tontilla! Ja tietty, miksen laittanut jo tuohon tekstiinkin, olinpas hölömö. Kotoisasti ihan Stadiumista!

elina5 (Ei varmistettu)

Onpa kauniin väriset! Minä vannon talvisin goretexin ja nastojen nimeen, keväisin ja syksyisin käy pelkkä goretex :)

Hertta
Lilou's Crush

No just fiksut valinnat onkin nuo! Juuri hain tytön eskarista omilla goreillani, ostin maastojuoksukengät, joissa gorekalvo, ja nehän on ihan loistavat! nastoja en ole kokeillutkaan, vielä ei ole ollut tarvetta, mutta hyvät varmasti!

Emilia_ (Ei varmistettu)

Nuo on todella päheet!! Olen aiemmin ihastellut Air Maxeja lähinnä netin syövereissä. Millaisena pidät mitoitusta, eli mihin suuntaan kannattaisi koon kanssa lähteä? Itsellä on esim. koko 40 ah-niin-ihanista Dickereistä, vissiin sama kun sulla?

Hertta
Lilou's Crush

Mitoitus on tosi "normaalia" :) Mulla on käytössä koko US 8,5, myös koko 8 mahtui, mutta jätin paksulle sukalle tilaa reilusti. Dickerseistä minulla on koko 39, eli josko koko 9 sitten olisi näistä sinulle passeli! Kannattaa sovittaa tietysti jos mahdollista, sillä malli on vähän leveä mielestäni.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.