Lötkönä lökäreissä

Lilou's Crush

Näin letkeänä töihinlähtijänä olin heti maanantaiaamuna lökäreissäni. Harmi kyllä päivä sai vähän ennen puolta päivää ihan toisenlaisen suunnan, sillä jouduin suuntaamaan lääkärin kautta kotiin, en ole vieläkään ihan kunnossa. Rauhallisesti nyt vaan siis, ja työskentelen kotoa käsin muutaman päivän.

Mutta päivän asu, se oli kerrassaan kelpo tähän päivään. Jakun löysin Zaran alesta ihan sen viime metreillä, hinta oli tippunut 99 eurosta 19 euroon. Juuri tällaisten löytöjen takia aleja kannattaa koluta; monesti ei löydä yhtään mitään, eikä tietenkään mitään kannata ostaa vain siksi, että se sattuu vain olemaan halpa. Mutta jos vastaan tulee jotakin, jonka tietää tulevan kovaan käyttöön ja joka natsaa omaan tyyliin just eikä melkein, sitten kannattaa iskeä kiinni ja olla tyytyväinen. -Tämäkin jakku on ollut päälläni oston jälkeen jo neljänä tai viitenä päivänä.

Nuo jalassani olevat Acnen collarit ovat nelisen vuotta vanhat, mutta edelleen kovasti mieleeni -noihin aikoihin Acnen mallistoissa oli paljon helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä juttuja, lempimekkonikin on samalta ajalta. -Muistatteko, pehmeitä paksuja collegemekkoja, ruutupaitoja ja sen sellaista, hinnatkin silloin vähän maltillisempia kuin tätänykyä. Vaikka sama suuntaushan se tuntuu olevan kaikissa hyödykkeissä, olen siinä mielessä ihan mummo, että muistelen vanhaa hyvää aikaa, kun kaik oli ennen halavempaa.

Sentään en enää (kahteen vuoteen, hih) ole kääntänyt euroja markoiksi...

 

Yllä tänään siis: jakku Zara, raitapaita COS, pöksyt ja buutsit Acne

 

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Kuvista ei huomaa, että oot kipeä- ihanan raikkaalta näytät! Paranemista ja lököilyä sinne :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi sinnuu, kiitos aina ilostuttavista kommenteistasi <3 Olo oli aamulla oikein erityisen mainio -pitkäaikaisolotilani vain aiheuttaa nyt enemmän harmia kuin laki sallii, mutta kyllä tämä tästä. Töitäkin pystyn tekemään kunhan otan rauhallisesti täällä kotosalla :)

Sandelsson (Ei varmistettu)

Siis mikä ihmeen laastari tonne lattialistan ja kaapin väliin on pudonnut? Tuijotan sitä sun jokaisessa asukuvassa, jonka otat tässä samassa kohdassa :D

Hertta
Lilou's Crush

Haha, no arvaa tuijotanko mä sitä joka päivä :D pointti on itseasiassa se, että ne lattialistat ja tapetinkaistale puuttuu, ja tuo on lautojen alta pilkottavan sulkumuovin tunniste -pitää nostaa "yli" ja joskus, kun luoja suo, jää srn listan taakse. Very pretty ny, eiks :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.