Lumenen BB ja kahden minuutin kesämeikki

Lilou's Crush

Vaikka päivät menee vielä pitkään pääosin yksin kotona pötköttäessä ja torkkuessa koipi kohti kattoa, olen silti aamuisin tehnyt parin minuutin ja kolmen tuotteen pikameikkini. Piristää nuutunutta oloa ihmeen paljon. Huomisaamuna taidan myös kammata tukan, onkohan tässä jo liikaakin arkirealismia näin meikkijuttuun :)

Kesällä, kun iho tarvitsee enemmänkin aurinkosuojaa kuin peittämistä tai kylmänsuojaa, karsin meikit ihan minimiin: ohut meikkivoide, tai nykyään usein tuo BB-voide, ripsari ja huulikiilto, niillä mennään. En edes väitä, että näillä taiotaan täydellinen kesämeikki tai tummat silmänaluset piiloon, mutta väliäkös hällä, pikkujuttujahan nuo.

Lumenen heleyttävä BB-voide (SK20) on kohtaamistani BB-tuotteista ainoa, josta löytyy riittävän vaalea sävy iholleni (voidetta saa kahdessa sävyssä).  Peittävyys yllätti ensalkuun, tuote on nimittäin huomattavasti tymäkämpää kuin useimmat käyttämäni meikkivoiteet. Sävy on kuitenkin kaunis, eikä tee ihoa tunkkaisen näköiseksi vaan nimensäkin mukaisesti heleäksi ja jättää kevyen kiillon, josta itse pidän. Voide kosteuttaa melko hyvin, sillä ainakaan näin kesäaikaan, kun ihoni on hyvässä kunnossa, en sen alle kaipaa erillistä kosteusvoidetta. Siitä pieni miinus, että iholle levittämisen jälkeen voide on hiukan tahmaisen tuntuinen. Kaikenkaikkiaan kuitenkin mainio kesätuote.

Kuvien tuotteet: Lumene BB ja ripsiväri (saatu Lumenelta, kaunis kiitos!), huulikiilto Dior Addict High Shine 554 -kiiltopuna, lopetettu lemmikkikiiltoni

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

ootpa kyllä nätti!

Hertta
Lilou's Crush

Ootpa kyllä kiltti kun sanot noin!

Mirja (Ei varmistettu)

Hmmm, olisikohan tuo Lumenen BB minullekin sopiva, kun esimerkiksi Lumenen valikoimista ei löydy omalle iholleni tarpeeksi vaaleaa meikkivoidettakaan! ;) Eipä kyllä mistään muualtakaan; minun täytyy sekoittaa meikkivoiteeseen aina vaalentavaa ainetta. Joten epäilen asiaa, mutta kiitän vinkistä, ja kipaisen joku päivä testaamaan! :)

Hertta
Lilou's Crush

Mirja, voi vitsi, tuo saattaa sitten olla tuokin mokoma liian tumma, sillä minulle vaalein meikkivoiden on liian vaalea. Jehna! Mutta kannattaa silti kyllä testata, koska sehän saattaa olla sävykysymyskin, josko tuo sulautuisi nätisti! Pidän peukkuja!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.